Αθηνά Οικονομάκου: Σήμερα ήταν η μέρα για την αγαπημένη της beauty συνήθεια! Ποιο είναι το μυστικό της; [pics]

Αθηνά Οικονομάκου: Σήμερα ήταν η μέρα για την αγαπημένη της beauty συνήθεια! Ποιο είναι το μυστικό της; [pics] | tlife.gr

Μπορεί να έχει φυσική ομορφιά και ένα καλλίγραμμο κορμί το οποίο δεν επηρρεάστηκε ούτε στο ελάχιστο από την εγκυμοσύνη της αλλά έχε και εκείνη τα μυστικά ομορφιάς της…. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου που σχεδόν κάθε μήνα, κάνει την επίσκεψή της σε ένα χώρο ομορφιάς που δεν τον… αλλάζει με τίποτα!

Το πάθος της Αθηνάς είναι οι μεγάλες και πυκνές βλεφαρίδες αλλά με εντυπωσιακό μεν αλλά φυσικό δε αποτέλεσμα! Σήμερα λοιπόν ήταν η μέρα για να ανανώσει τις βλεφαρίδες της και η ηθοποιός που βλέπουμε καθημερινά στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» βρέθηκε στο Celebrities Eyelashes στο Περιστέρι! Η Αθηνά αγαπά το φυσικό αποτέλεσμα που έχουν οι βλεφαρίδες της μετα το εξτένσιον και δεν διστάζει να μοιραστεί το μυστικό ομορφιάς της μαζί μας! Με τις βλεφαρίδες αυτές η ηθοποιός δεν χρειάζεται να μακιγιάρεται στην καθημερινότητά της πολύ και αυτό είναι κάτι που τη διευκολύνει!

Με την υπεύθυνη του Celebrities Eyelashes, Νανά Αγγελόπου

READ more