Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της – «Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο»

Η είδηση πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Παρασκευής 26/4, ειδικά μετά την διάψευση των φημών που είχαν κυκλοφορήσει πριν περίπου δυο μήνες, που έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έμοιαζαν να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την ιδανική οικογένεια. Ταξίδια, τρυφερές αναρτήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, και δυο παιδιά που ήταν και παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους, συνέθεταν το κάδρο της οικογενειακής τους ζωής. 

Ωστόσο, όπως σε πολλά ζευγάρια, έτσι και στη δική τους περίπτωση εμφανίζονται προβλήματα που πολλές φορές γίνονται αξεπέραστα, κι έτσι οδηγήθηκαν στην απόφαση να πάρουν διαζύγιο. Η είδηση αυτή όμως, όπως φαίνεται στάθηκε η αφορμή η Αθηνά Οικονομάκου να γίνει για ακόμη μια φορά αποδέκτης αρνητικών σχολίων στα social media.

«Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο» έγραψε κάποιος στα σχόλια, ενώ ένας άλλος έγραψε, «Όλα για το θεαθήναι».

«Τουλάχιστον τώρα δε θα ζηλεύουν τον γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δε σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» ανέφερε κάποιος άλλος.

Δες παρακάτω μερικά από τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου στην τελευταία της ανάρτηση

 

Read More

And More