Αθηνά Οικονομάκου: Διασκέδασε στον Οικονομόπουλο μαζί με τους συναδέλφους της από τη σειρά [pics]

Η Αθηνά Οικονομάκου ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που συνδυάζουν άψογα τα επαγγελματικά τους με την προσωπική ζωή. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να έχει δεκάδες υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα της, αφού ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα, όμως φροντίζει να οργανώνει με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμά της, ώστε να μένει χρόνος για τον σύζυγό, Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, Μάξιμο.

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να είναι μία άψογη επαγγελματίας, όμως πάνω από όλα είναι μια τρυφερή μανούλα. Τα Σαββατοκύριακα λοιπόν είναι αφιερωμένα στην οικογένειά της! Η όμορφη ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον γνωστό επιχειρηματία και οι δυο τους παραμένουν full in love, όπως ακριβώς τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους! Δεδομένου ότι οι δυο τους λατρεύουν τις αποδράσεις, εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για μικρές ή μεγάλες εκδρομές. Από την παρέα τους φυσικά δεν λείπει ο μικρός Μάξιμος.

Πρόσφατα, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια εξαίρεση και άλλαξε λίγο το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να διασκεδάσει μαζί με τους συναδέλφους της από την σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου”. Η Αθηνά Οικονομάκου, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η Άνδρη Θεοδότου, ο Μιχάλης Μαρίνος και ο Μαρίνος Κόνσολος βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν!

Δες φωτογραφίες:

Άνδρη Θεοδότου-Μιχάλης Μαρίνος-Αθηνά Οικονομάκου

Άνδρη Θεοδότου-Αθηνά Οικονομάκου-Ευαγγελία Συριοπούλου

Αθηνά Οικονομάκου – Ευαγγελία Συριοπούλου

Αθηνά Οικονομάκου – Ευαγγελία Συριοπούλου

Αθηνά Οικονομάκου – Ευαγγελία Συριοπούλου

Αθηνά Οικονομάκου – Ευαγγελία Συριοπούλου

Γιώργος Πράσινος-Μαρίνος Κόνσολος-Άνδρη Θεοδότου-Αθηνά Οικονομάκου-Ευαγγελία Συριοπούλου-Μιχάλης Μαρίνος

Ευαγγελία Συριοπούλου, Νίκος Οικονομόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου

Γιώργος Πράσινος-Μαρίνος Κόνσολος-Άνδρη Θεοδότου-Αθηνά Οικονομάκου-Ευαγγελία Συριοπούλου-Νίκος Οικονομόπουλος-Μιχάλης Μαρίνος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More