Αθηνά Οικονομάκου: τα πρώτα δώρα για το μωρό της και οι τελευταίες μέρες στο γραφείο!

Σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός περιμένει πώς και πώς την ημέρα που θα γεννηθεί το μωράκι της, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε μυστικά στο Δημαρχείο του Γυθείου πριν από λίγους μήνες είναι στα καλύτερά του και η όμορφη Αθηνά δεν σταματά το πρόγραμμά της ακόμη και στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μπορεί η ηθοποιός να ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της στη σειρά “Έλα στη θέση μου”, όπου πρωταγωνιστούσε ως Φαίη Σταθάτου, αλλά όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα στο γραφείο του Allover, για το οποίο σχεδιάζει τα αγαπημένα της κοσμήματα. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει και η ίδια σε λίγες μέρες θα μείνει εκτός από όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα ασχοληθεί με το αγγελούδι της.

 

Ήδη έχει κάνει τις πρώτες αγορές της και τώρα άρχισαν να έρχονται και τα δώρα για το μωράκι, αλλά και για την διάσημη μαμά. Τα πρώτα φορμάκια, μάλιστα, είχαν χρώμα λευκό και γαλάζιο, δημιουργώντας ένα μυστήριο για το αν θα αποκτήσει τελικά το ζευγάρι αγοράκι ή κοριτσάκι!

Από τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της -παρόλο που η ίδια δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού της- όλοι έλεγαν πως περιμένει κοριτσάκι και τώρα τα γαλάζια φορμάκια παραπέμπουν σε αγόρι.

Σε λίγες μέρες που θα γεννήσει η Αθηνά θα μάθουμε…

Read More

And More