Αθηνά Οικονομάκου: Ταξίδι στο Ντουμπάι με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο! Φωτογραφίες

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος βρίσκονται για άλλη μια φορά εκτός Ελλάδος, αφού όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψαν μαζί στο Ντουμπάι.

Χθες, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο, Ελ. Βενιζέλος κάνοντας poll στο instagram για τον προορισμό που επέλεξαν με τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύφθηκε, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Ντουμπάι, εκεί όπου και είχαν την κατάλληλη υποδοχή προκειμένου να περάσουν μαζί τα επόμενα 24ωρα.

Αθηνά Οικονομάκου – Ο γάμος με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2017 με τον Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Το ζευγάρι ταξιδεύει συχνά, είτε για ρομαντικές αποδράσεις, είτε για οικογενειακές εκδρομές με τα παιδιά τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου τον Φεβρουάριο του 2023 είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ: «Βέβαια περάσαμε κρίση, φυσικά. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Έβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας.

Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς», είχε αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου.

Το ζευγάρι εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο Ντουμπάι όπου και θα περάσει τα επόμενα 24ωρα τις διακοπές του, με την γνωστή ηθοποιό να ενημερώνει με αναρτήσεις της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. 

Read More

And More