Αθηνά Οικονομάκου: Θυμάται την καλύτερη στιγμή από το ταξίδι του μέλιτος στη Βενετία! [vid]

Το δικό της ρομαντικό παραμύθι ζει η Αθηνά Οικονομάκου και είναι στα καλύτερά της. Η γνωστή ηθοποιός διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή, στο πλευρό του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου. Και ενώ ετοιμάζεται για τον ερχομό της κόρης τους, δεν ξεχνά όλες τις όμορφες στιγμές που έζησε τον περασμένο χρόνο!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά με πολιτικό γάμο, τον Νοέμβρη στη γενέτειρα της Αθηνάς στο Γύθειο, έχοντας στο πλευρό του λίγους αγαπημένους φίλους… όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει. Η γνωστή ηθοποιός που έχει ολοκληρώσει πια και τα γυρίσματα της σειράς “Έλα στη θέση μου” , είχα αποκαλύψει πως θέλει όλα να γίνουν ήρεμα, όμορφα και διακριτικά και μετά να αφοσιωθεί στην οικογένεια και το μωρό της και αυτό αναμένεται να κάνει.

Και μπορεί ο γάμος της να κρατήθηκε μυστικός ως την τελευταία στιγμή (έμεινε κρυφός μέχρι και την ώρα που η Αθηνά αποφάσισε να ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία με τον σύζυγό της), το ταξίδι του μέλιτος, όμως, γέμισε με δεκάδες αγαπημένες φωτογραφίες και video τα social media της ηθοποιού.

Η πιο όμορφη στιγμή, όπως που δεν ξεχνά ως σήμερα ήταν η βόλτα στη χιονισμένη πλατεία του Σαν Μάρκο στην Βενετία και το video που την τράβηξε ο καλός της.

https://www.instagram.com/p/Bdvr8pNlAGe/?hl=el&taken-by=athinao1konomakou

Δες κι εσύ:

Read More

And More