Αθηνά Οικονομάκου: Τι έγραφε για την ημέρα του γάμου της έξι χρόνια πριν – «Πολλές φορές αναρωτήθηκα γιατί το περνάω όλο αυτό»

Η ανακοίνωση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου το απόγευμα της Παρασκευής 27/4 σίγουρα ξάφνιασε πολλούς.

Παρότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες που ήθελαν την ηθοποιό και τον επιχειρηματία να περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους, όλοι πίστευαν ότι στο τέλος θα κατάφερναν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια είχαν δημιουργηθεί και να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους. Άλλωστε, κανείς από τους δυο δεν είχε αφήσει να φανεί προς τα έξω ότι κάτι δεν πάει καλά, αντιθέτως, εκφράζονταν πάντα -μέχρι και πριν λίγο καιρό – με πολύ τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου το 2018 αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού εκείνη την περίοδο. Άνθρωποι από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο είχαν πλημμυρίσει το νησί της Μυκόνου προκειμένου να είναι παρόντες σε αυτή τη ξεχωριστή στιγμή του ζευγαριού, ενώ κι εκείνοι έδειχναν να λάμπουν από ευτυχία.

Μάλιστα τότε, η Αθηνά Οικονομάκου, θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της γι’ αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της, είχε κάνει κάποιες αναρτήσεις. 

«Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά.. και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρωτηθώ “γιατί το περνάω όλο αυτό;” Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο! Ήταν το ωραιότερο παρτυ ever και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου» έγραφε σε μια από αυτές.

Ενώ σε μια άλλη είχε γράψει, «Η ωραιότερη μέρα της ζωής μου μετά τη γέννηση του γιού μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους βρεθήκατε κοντά μας, όπως επίσης και όλους εσάς για τις αμέτρητες υπέροχες ευχές σας!»

Read More

And More