Αθηνά Οικονομάκου: Το άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών της στην Κύθνο! [pics,video]

Μπορεί προς το παρόν η Αθηνά Οικονομάκου να έχει μείνει μακριά από τις κοσμοπολίτικες Μύκονο και Σαντορίνη, όπου περνούσε τα τελευταία χρόνια τα καλοκαίρια της, η γνωστή ηθοποιός όμως δεν σταματά τις διακοπές της στην Ελλάδα. Μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο, η Αθηνά έχει εγκατασταθεί στο Γύθειο, όπου απολαμβάνει καθημερινά τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες η ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε μια μίνι απόδραση με τους φίλους της στην όμορφη Κύθνο! Μαζί με την Νικόλ Παναγιώτου και τον ηθοποιό Θύμιο Κούκιο, η Αθηνά βρέθηκε στο ήσυχο νησάκι των Κυκλάδων και απόλαυσε τις βουτιές της στην παραλία Κολόνα, αλλά και τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια και στη χώρα της Κύθνου.

Χαλαρή και χαμογελαστή –παρόλο που της έλειπαν ο σύζυγος και ο γιος της- η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε όμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα social media και έδειξε να απολαμβάνει στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι!

Μετά την απόδραση στην Κύθνο, η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε στη Μάνη, όπου συνεχίζει τις διακοπές της και χαλαρώνει με την οικογένειά της!

Read More

And More