Αθηνά Οικονομάκου: Το δώρο γενεθλίων που ξετρέλανε τον γιο της, Μάξιμο!

Ήταν 14η Μαρτίου του 2018 όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Ο γιος τους, Μάξιμος, ήρθε στη ζωή και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία, ενώ άλλαξε τις ζωές τους ριζικά, αφού πλέον και για τους δύο εκείνος είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Την Κυριακή, μικρούλης γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και οι γονείς του του ετοίμασαν ένα πάρτι υπερπαραγωγή, με κεντρικό θέμα τον αγαπημένο του Mickey Mouse. Ο Μάξιμος έσβησε το πρώτο του κεράκι πάνω σε μια εντυπωσιακή, δυόροφη, τούρτα, ειδικά φτιαγμένη για εκείνον, ενώ όλοι οι καλεσμένοι, ανάμεσα τους οι νονές του, φόρεσαν τα αυτάκια του διάσημου χαρακτήρα της Disney στο κεφάλι και διασκέδασαν χορεύοντας, τραγουδώντας και παίζοντας μαζί του.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, λίγο πριν βάλει τον μικρό της πρίγκιπα για ύπνο, η ηθοποιός θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους ένα από τα δώρα που έλαβε ο γιος της και με το οποίο ξετρελάθηκε. Έτσι, δημοσίευσε στα InstaStories της μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο μπόμπιρας, καθισμένος στο πάτωμα και ντυμένος στα κίτρινα, να παίζει με ένα μεγάλο αυτοκίνητο του ιδίου χρώματος, το οποίο φαίνεται πώς του έκλεψε την προσοχή.

“Ανοίγουμε τα δώρα μας και έχουμε ξετρελαθεί!”, έγραψε η Αθηνά στη λεζάντα που συνόδευε το στιγμιότυπο.

Read More

And More