Αθηνά Οικονομάκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των οικογενειακών διακοπών της στην Αντίπαρο

Την τιμητική της είχε τις τελευταίες ημέρες η Αντίπαρος, με πολλούς διάσημους Έλληνες να επισκέπτονται το νησί των Κυκλάδων και με τους περισσότερους να φεύγουν μαγεμένοι απός το όμορφο μέρος.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και την Σιέννα. 

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας σειράς «Ο πρώτος από εμάς» που έρχεται στον ANT1 και απόλαυσε μια ολιγοήμερη απόδραση με την οικογένειά της.

Η ίδια, ως λάτρις των social media ανήρτησε αμέτρητα στιγμιότυπα, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από τις μέρες της στο νησί. Το πρόγραμμά τους είχε πολλά παιχνίδια στη θάλασσα, βουτιές, φαγητό και βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Αντιπάρου. 

Η ηθοποιός όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life, θα περάσει όλο τον Αύγουστο στην Σαντορίνη, το νησί που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, για αυτό και η ίδια θέλει να βρίσκεται στο πλευρό του, ώστε να μπορεί να συνδυάσει οικογενειακές διακοπές και δουλειά.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More