Αθηνά Οικονομάκου: Το λαχταριστό γεύμα που απόλαυσε με την οικογένειά της!

Και η καραντίνα θέλει καλοπέραση… Έτσι, αυτές τις μέρες η Αθηνά Οικονομάκου μένει στο σπίτι με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο και απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής γαλήνης. Η γνωστή ηθοποιός βέβαια, δεν σταματά να φροντίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα και να επιμελείται το μενού της καραντίνας.

Αν και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της ακολουθούν ένα ισορροπημένο και υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, συνδυασμένο και με την απαραίτητη γυμναστική, είναι και οι δυο λάτρεις του καλού φαγητού και πού και πού κάνουν και καμιά παρασπονδία. Έτσι, το ζευγάρι απόλαυσε χθες χωρίς τύψεις του λουκούλλειο –και όχι διαιτητικό γεύμα- που ετοίμασε η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Τι ήταν αυτό; Μα φυσικά σνίτσελ με τηγανιτές πατάτες που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Η Αθηνά Οικονομάκου, μάλιστα έκανε ένα Instagram Story κατά την προετοιμασία του φαγητού και μας άνοιξε την όρεξη.

Η ίδια πάντως, φαίνεται να απολαμβάνει πολύ το κομμάτι της μαγειρικής και συχνά πειραματίζεται με παραδοσιακές συνταγές, αλλά και gourmet πιάτα!

Read More

And More