Αθηνά Οικονομάκου: Με τον μικρό Μάξιμο σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία full time μητέρα και δεν κάνει καθόλου διάλειμμα από τις μοναδικές στιγμές που ζει με τον γιο της Μάξιμο.  Η ταλαντούχα ηθοποιός απέχει – προσωρινά τουλάχιστον – από την τηλεόραση και έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή και στην φροντίδα του μονάκριβου γιου της. Πριν μερικούς μήνες, η Αθηνά έγινε για πρώτη φορά μητέρα και ο μικρός Μάξιμος είναι πλέον η πρώτη της προτεραιότητα.

Και μπορεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο να μην ταξίδεψε οικογενειακώς στη Μύκονο, όπως συνηθίζει αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, βρέθηκαν όλοι μαζί σε γνωστό ξενοδοχείο της Εκάλης και πέρασαν μια όμορφη και ήσυχη Κυριακή. Μαζί ήταν και κάποιοι οικογενειακοί φίλοι με τα παιδιά τους, που δεν σταμάτησαν ν’ αγκαλιάζουν τον μικρό Μάξιμο. Η χαρούμενη μητέρα, έπαιζε συνέχεια μαζί του και τον τάιζε με το μπιμπερό του ασταμάτητα, καθώς ο μικρούλης έδειχνε να έχει πολλή όρεξη.

Η ηθοποιός φορούσε ένα λέοπαρ μπικίνι, λευκό αέρινο σορτς και ήταν αρκετά μαυρισμένη, έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BjkFePkly5j/

Read More

And More