Αθηνά Ωνάση: Η διαμάχη με τον Ντόντα όλο και… φουντώνει! Ζήτησε να μην πληρώνει το σχολείο της κόρης του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Realnews, ο “χρυσός” πόλεμος μεταξύ της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο όλο και φουντώνει.

Η δίκη για την υπόθεση του διαζυγίου που ήταν προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο, αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2017, όπου και θα λυθεί επίσημα ο γάμος τους και θα βγει το ακριβές ποσό που θα λάβει ο Ντόντα.

Η όμορφη κληρονόμος και ο Ντόντα, από την πρώτη στιγμή κατέφυγαν στη δικαιοσύνη για να χωρίσουν τα πιο απίστευτα πράγματα, όπως σκύλους και παπαγάλους. Ακόμα, πρέπει να αποφασιστεί που θα διαμένει ο καθένας, ποιος θα κάνει τη χρήση των αλόγων και των στάβλων, καθώς και αν η κόρη του Ντόντα θα συνεχίσει να λαμβάνει επιδόματα από την Αθηνά.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Epoca” της Βραζιλίας, η Αθηνά ζήτησε να σταματήσει να πληρώνει τα δίδακτρα του πανάκριβου σχολείου της κόρης του Ντόντα και να πάρει πίσω τα δώρα που της είχε κάνει, όπως σκυλιά, άλογα, παπαγάλους και κουνέλια. Το αίτημα της όμως απερρίφθη από το δικαστήριο.

Η διαμάχη συνεχίζεται μεταξύ τους σχετικά με το σπίτι στο Βέλγιο που είχε αγοράσει η πλούσια κληρονόμος. Το δικαστήριο φαίνεται πως ακόμα μια φορά “ρίχνει” την Αθηνά, καθώς παρέδωσε το σπίτι στον Ντόντα και στην κόρη του, Βίβιαν, και αποφάσισε πως όλα τα έξοδα του σπιτιού θα πληρώνονται από την Αθηνά.

Από την άλλη, ο Ντόντα αρνείται πως ήταν άπιστος κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και δήλωσε πως ο χωρισμός ξέσπασε από τη μεριά της κληρονόμου, όταν εκείνος ετοιμαζόταν να φύγει για τη Βραζιλία, όπου και θα προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η Αθηνά τον ήθελε δίπλα της, αλλά εκείνος έπρεπε να κοιτάξει την καριέρα του και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Βέβαια, ο Ντόντα συνεχώς αναρτά φωτογραφίες από βραδινές εξόδους με διάφορες παρέες, στις οποίες ποζάρει χαμογελαστός και πάντα αγκαλιά με αιθέριες υπάρξεις!

Κράτα τ

Como tem gente que faz tão bem para nossa alma! Que pessoa fantástica! Ontem jantar com amigos maravilhosos @claudialeitte

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doda Miranda

Read More

And More