Αθηνά Ωνάση - Ντόντα: “Σπάει” τη σιωπή της η γυναίκα που έγινε “πέτρα του σκανδάλου” στο χωρισμό τους

Αθηνά Ωνάση – Ντόντα: “Σπάει” τη σιωπή της η γυναίκα που έγινε “πέτρα του σκανδάλου” στο χωρισμό τους | tlife.gr

Τα πάνω κάτω φέρνει στην υπόθεση του διαζυγίου τηςΑθηνάς Ωνάσημε τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, μετά από 11 χρόνια γάμου, η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε η Ισπανίδα αναβάτρια που κατηγορήθηκε πως μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι. Η 43χρονη Pilar Lucrecia Cordon, κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon που χαρακτηρίστηκε ως η «πέτρα του σκανδάλου», σπάει τη σιωπή της και μιλά για όλα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Secret, η μελαχρινή αναβάτρια ήταν φίλη της Αθηνάς Ωνάση και είδε τη ζωή της να καταρρέει με την αρνητική δημοσιότητα που πήρε το όνομά της.

«Φίλη μου ήταν και είναι η Αθηνά. Με τον Αλβάρο δεν έχουμε πιει ούτε μια κόκα κόλα», αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο ισπανικό ABC η Pilar και προσθέτει: «Όταν έμαθα τα σενάρια που με ήθελαν ως την πέτρα του σκανδάλου και την αιτία του χωρισμού της Αθηνάς και του Αλβάρου, μίλησα με την Αθηνά και της εξήγησα πως όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Αθηνά όχι μόνο δέχτηκε όσα της είπα, αλλά εξακολουθεί να με στηρίζει με τη φιλία της, καθώς αντιλήφθηκε πως είχα έρθει σε δύσκολη θέση».

Η ίδια ανέφερε πως η αρνητική δημοσιότητα την οδήγησε ως το χωρισμό με τον σύντροφό της. «Αναγκάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εκτίθεμαι στη δημοσιότητα, γιατί κάθε δική μου παρουσία προκαλούσε», είπε και συμπλήρωσε: «Αναγκάστηκα να ζητήσω από τον σύντροφό μου να χωρίσουμε για κάποιο διάστημα, μέχρι να βρούμε τις ισορροπίες μας. Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Μια φιλια, αυτή που είχα με την Αθηνά κινδύνευε να χαλάσει… Αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη και ο Αλβάρο και αυτό το γνωρίζει η Αθηνά».

READ more