Αθηνά Τσιλύρα: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Μετά από 25 χρόνια γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα μετά από “μια ζωή” που πέρασαν μαζί, ακολουθούν πια χωριστούς δρόμους, έχοντας ένα παιδί όμως που τους ενώνει και… “θα τους ενώνει για πάντα”!
Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, μοιράστηκαν κοινά όνειρα, στάθηκαν ο ένας στον άλλον… “Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν πάντα στο πλάι “, μου λέει η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός στην Real Life μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε με το πρόβλημα υγείας της. Και έτσι εκείνη κρατά μόνο τις όμορφες στιγμές!
“Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Εγώ πολύ όμορφη, εκείνος πολύ έξυπνος. “Αλλάζουμε”, μου είπε. Και συνέχισε: “Πόσων χρόνων είσαι;”, “Είκοσι επτά”, του είπα. “Τριάντα δύο, κάηκες”, μου απάντησε γελώντας. Είκοσι πέντε χρόνια πέρασαν από τότε. Μια ζωή ολόκληρη!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

/

Πιστεύεις στο για πάντα;
“Είκοσι πέντε χρόνια. Ισόβια είναι αυτό. Για πάντα, τι σημαίνει για πάντα; Έχουμε ένα παιδί και αυτό είναι το πάντα και για πάντα.”
Ήταν στο πλάι σου όταν πέρασες τη μεγάλη περιπέτεια με την υγείας σου;
“Πάντα είναι στο πλάι μου. Ήταν και τότε. Ξέρεις εκεί στη χώρα του πόνου ο καθένας είναι μόνος του. Τον άφησα μόνο να μου ξυρίσει το κεφάλι και ανακάλυψα ότι έχω ένα υπέροχο κρανίο. Ξέρεις πόσο σπουδαία πράγματα ανακαλύπτεις μέσα σε καταστάσεις δύσβατες;
Είναι σημαντικό το να είναι στο πλευρό σου;
“Άνθρωποι που υπήρξαν μαζί από αγάπη, οφείλουν να διατηρούν σχέσεις που βασίζονται στο σεβασμό. Υπάρχει μεταξύ μας μια σχέση ακριβή γεμάτη σεβασμό, μακριά από βλακείες και φθαροποιές καταστάσεις για την ψυχή μας”.
Οι φήμες και ανάλογο φωτογραφικό υλικό τον θέλουν να έχει προχωρήσει σε άλλη σχέση. Σε πληγώνει αυτό;
“Για να το λένε αυτό κάτι θα ξέρουν οι “Πουαρό”. Εγώ αυτό το υλικό δεν το γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρει…”.

/

Θα ήθελες να έχεις κι άλλα παιδιά;
“Ναι, θα ήθελα πολύ. Όχι μόνο δικά μου. Ήθελα και να υιοθετήσω και να τα μεγαλώσω εγώ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, δεν κουράζομαι ποτέ μαζί τους…”.

Read More

And More