Αθηνά Οικονομάκου – Χριστίνα Κοντοβά: Οι τελευταίες βόλτες στο Λονδίνο, πριν την επιστροφή στην Ελλάδα!

Μαγικές στιγμές με… βασιλικό αέρα έζησαν στο Λονδίνο η Αθηνά Οικονομάκου και η Χριστίνα Κοντοβά. Τα δυο κορίτσια ταξίδεψαν στη βρετανική πρωτεύουσα και έζησαν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσουν.

Ως καλεσμένες διάσημης εταιρίας ρολογιών οι δυο τους βρέθηκαν στο Royal Ascot: τις βασιλικές Ιπποδρομίες που διοργανώνονται τα τελευταία 300 χρόνια και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η βασιλική οικογένεια, η οποία πάντα δίνει το παρών. Κάνοντας μάλιστα, grande εμφανίσεις, η Αθηνά Οικονομάκου και η Χριστίνα Κοντοβά, κατάφεραν να δουν από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ και να ξεναγηθούν στους βασιλικούς στάβλους, λίγο πριν βρεθούν στα VIP για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.

Μετά το λαμπερό, όμως, event, τα δυο κορίτσια αποφάσισαν να κάνουν τις βόλτες τους στο Λονδίνο, να περάσουν από το Hyde Park, τους κήπους του Τσέλσι, να κάνουν τα ψώνια τους στην Oxford Street και να δουν μια από τις πιο εμβληματικές θεατρικές παραστάσεις που παίζονται αυτήν την περίοδο στο Λονδίνο!

Φυσικά, η τελευταία μέρα στην Αγγλία είχε και πολύ περπάτημα, αφού η Αθηνά Οικονομάκοιυ και η Χριστίνα Κοντοβά έκαναν τις τελευταίες βόλτες πριν γυρίσουν στην Αθήνα και «γέμισαν» τα Social media με αγαπημένα στιγμιότυπα!

Δες φωτογραφίες:

Μαγικές στιγμές στο Λονδίνο!

Read More

And More