Ατύχημα για τη Μαρί Κωνσταντάτου - Το μήνυμά της στα social media!

Ατύχημα για τη Μαρί Κωνσταντάτου – Το μήνυμά της στα social media! | tlife.gr

Στις 29 Απριλίου, η Μαρί Κωνσταντάτου πήρε την απόφαση να μπει για τα καλά στον κόσμο των social media και, εκτός από τον λογαριασμό στο Facebook που είχε αρκετό καιρό πριν, να δημιουργήσει προφίλ στο Instagram. Η ηθοποιός, η οποία υπήρξε για αρκετά χρόνια παντρεμένη με τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού, μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, φαίνεται πώς ένιωσε την ανάγκη να αποκτήσει πιο άμεση επικοινωνία με τον κόσμο.

Έτσι, λοιπόν, μοιράζεται καθημερινά μαζί τους followers της, οι οποίοι σιγά-σιγά αυξάνονται, στιγμές από την καθημερινότητά της. Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, έκανε και δύο stories, αποκαλύπτοντας τρία πράγματα: το σπίτι της, την ανιψιά της, και το ατύχημα που είχε στο πόδι της. Όπως φαίνεται, η Μαρί Κυριακού είχε κάποιο ατύχημα που την ανάγκασε να βάλει γύψο, από την πατούσα έως σχεδόν και το γόνατο. Η ίδια, όμως, φαίνεται πώς δεν έχασε το χιούμορ της, αφού έγραψε χαρακτηριστικά: «Κουτσή αλλά… με στυλ!».

Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή, βρίσκονται όλοι οι αγαπημένοι της άνθρωποι. Μάλιστα, η ανιψιά της δεν δίστασε να την επισκεφθεί στο σπίτι της και να της κάνει παρέα, παραδίδοντάς της μαθήματα ηλεκτρονικής κιθάρας, με την ίδια να αποδεικνύεται πολύ καλή μαθήτρια.

Εμείς της ευχόμαστε περαστικά!

READ more