Ατύχημα για την Ολυμπία Χοψονίδου – Δες τι της συνέβη!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκει να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η μελαχρινή καλλονή μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, μέσα από τα InstaStories της, η Ολυμπία αποκάλυψε στους followers της το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια εξόδου της με την οικογένειά της. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη βρέθηκε σε παιδότοπο για να περάσει μερικές χαλαρές στιγμές με τα πέντε παιδιά της και καθώς έπαιζε μαζί τους χτύπησε στο πόδι της.

Χωρίς να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς της συνέβη, δημοσίευσε φωτογραφία του τραυματισμένου ποδιού τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως έχει γίνει διπλάσιο το πόδι μου…». Όπως θα διαπιστώσεις, στο καλάμι του ποδιού δημιουργήθηκε μια μεγάλη μελανιά και οίδημα, το οποίο για να σταματήσει έβαλε μια αλοιφή.

Τέλος καλό, όλα καλά, ωστόσο, για την Ολυμπία, αφού σε επόμενα stories εμφανίστηκε να περπατά κανονικά, έχοντας ξεπεράσει το χτύπημα αυτό.

Read More

And More