Ατύχημα με το άλογο για την Αθηνά Ωνάση!

Ατύχημα με το άλογο για την Αθηνά Ωνάση! | tlife.gr

Η τύχη φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει την Αθηνά Ωνάση. Η διάσημη κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση ασχολείται μόνο με τα άλογά της για να ξεπεράσει το χωρισμό και την προδοσία του Ντόντα, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει την τύχη με το μέρος της, καθώς μια πτώση ήταν αρκετή για να τραυματιστεί και να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτήν τη φορά η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στο Παρίσι και συμμετείχε στους ιππικούς αγώνες Saut Hermes CSI5 (πρόκειται για το ιππικό γκαλά με τη χορηγία της Hermes στο Παρίσι). Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για την Αθηνά και εκείνη έβαλε στόχο τις πρώτες θέσεις, αλλά η πτώση που είχε με το άλογό της Contanga είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να μην καταφέρει να συνεχίσει. Όπως αναφέρουν μάλιστα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η Αθηνά Ωνάση έφυγε κουτσαίνοντας από την αρένα.

Η γνωστή κληρονόμος, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό. Το 2007 έμεινε για πολλούς μήνες εκτός όταν χτύπησε τον αυχένα της μετά από πτώση. Το 2012 τραυματίστηκε ξανά και τώρα, η Αθηνά Ωνάση μένει και πάλι εκτός λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο, η ομάδα της ελπίζει να γίνει γρήγορα καλά και να αναρρώσει πλήρως για να συμμετάσχει στις αρχές του Ιούνη στους ιππικούς αγώνες που ετοιμάζει το ίδρυμα της Longines Athina Onassis HorseShow στο Saint Tropez!

READ more