Ατύχημα στο θέατρο για γνωστό ηθοποιό – Έπεσε με το κεφάλι

Ένα άσχημα ατύχημα είχε ο γνωστός ηθοποιός Τέλης Ζώτος το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Rex για την παρουσίαση του νέου ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ και τη βράβευση των Ελλήνων ηθοποιών που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ένα παραπάτημα του γνωστού ηθοποιού στη σκάλα της σκηνής του θέατρου και η εκκωφαντική πτώση που ακολούθησε παραλίγο να αποβούν μοιραία για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso” ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο Τέλης Ζώτος. Ο ίδιος όταν άκουσε το όνομά του και επιχείρησε να ανέβει στη σκηνή έπεσε με πολύ άσχημο τρόπο. “Όταν πάτησα στο τρίτο σκαλοπάτι δεν υπολόγισα σωστά και έπεσα πίσω με το κεφάλι. Εκείνη την ώρα νόμιζα πως πέθανα. Δεν κατάλαβα πως έπεσα, δεν κατάλαβα αν ήμουν ζωντανός. Φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου”, δήλωσε λίγες ώρες μετά το ατύχημα ο ηθοποιός.

“Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν οι φωνές που ακουγόταν από πάνω μου, που ζητούσαν να έρθει ένας γιατρός και να μην κουνηθώ από εκεί που είχα πέσει. Φοβούνταν όλοι για κατάγματα. Εγώ, από την άλλη άρχισα με το ένα χέρι να ψάχνω το σώμα μου, αν έχω χτυπήσει και αν πονάω. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Το μόνο που έχω στο σώμα μου είναι πολλά και μικρά τραύματα”, συμπλήρωσε ο Τέλης Ζώτος.

Περαστικά!

Read More

And More