Ατζούν Ιλίτζαλι: Παντρεύεται η πρώην σύζυγός του – Η ρομαντική πρόταση γάμου και το τεράστιο μονόπετρο

Η Seyma Subasi είναι full in love! Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Ατζούν Ιλιτζαλί ότι έχει καινούργια σύντροφο, η πρώην σύζυγός του και μητέρα της κόρης του Melissa ανακοίνωσε ότι έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της. 

Να σου θυμίσουμε πως η καλλονή Τουρκάλα και ο παραγωγός του Survivor και ισχυρός άντρας των τουρκικών ΜΜΕ πήραν διαζύγιο το 2018, μετά από μόλις έναν χρόνο από τον χλιδάτο γάμο τους στο St Tropez. Τώρα φαίνεται πως και οι δυο τους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν και επίσημα στις ζωές τους!

Η Seyma Subasi διατηρεί σχέση τους τελευταίους πέντε μήνες με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Mohammed Alsaloussi, ο οποίος πριν λίγες ώρες της έκανε μια άκρως ρομαντική πρόταση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ίμπιζα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma (@seymasubasi)

Φυσικά, η 30χρονη είπε το “ναι” στον αγαπημένο της και στη συνέχεια δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από την ρομαντική στιγμή της πρότασης γάμου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma (@seymasubasi)

“Η πιο μαγική και αξέχαστη στιγμή της ζωής μου, σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο… Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου” σχολίασε η Seyma Subasi στα social media.

Το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της

Read More

And More