Αβέβαιο τελικά το μέλλον του “Κους-Κους” !

Σε θρίλερ και μάλιστα σε θρίλερ για… γερά νεύρα εξελίσσεται για τον Alpha, η υπόθεση του “Κους-Κους”. Βλέπετε, από εκεί που οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν το μεσημεριανό της Κάντζας να έχει πάρει το πράσινο φως και να συνεχίζει την πορεία του κανονικά και πάλι από τα τέλη του μήνα στους δέκτες μας, τα τηλεοπτικά δεδομένα αλλάζουν άρδην !

Και αυτό γιατί; Γιατί σύμφωνα με τα νεότερα, δυσοίωνο προδιαγράφεται τελικά το τηλεοπτικό μέλλον του “Κους-Κους” το οποίο απ ΄ότι όλα δείχνουν δεν έχει ξεπεράσει τον… τηλεοπτικό κίνδυνο και είναι πολύ πιθανό να μην συμπεριλαμβάνεται εντέλει στα νέα τηλεοπτικά σχέδια του Alpha, όσο αφορά στην σεζόν 2011-2012.

Με άλλα λόγια; Ακόμα όλα παίζουν για το “Κους-Κους”, αν και ήδη είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι τίτλοι του τέλους έπεσαν δυστυχώς οριστικώς και αμετακλήτως για το μεσημεριανό της Κάντζας.

Λόγω των ραγδαίων εξελίξεων, όπως ίσως φαντάζεστε, εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την ίδια την Κατερίνα Καραβάτου, όμως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Βλέπετε, το κινητό της είναι διαρκώς απενεργοποιημένο, γεγονός που έρχεται ίσως να επιβεβαιώσει κατά κάποιο τρόπο, όλα όσα σας είπα μέχρι τώρα…

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, υπάρχει και το σενάριο εκείνο που θέλει την εκπομπή να μην κόβεται εντελώς, αλλά να κρατιέται στο συρτάρι μέχρι τον Γενάρη του 2012…

Read More

And More