Avicii: Οι φόβοι της οικογένειας για ενδεχόμενη αυτοκτονία – Το ταξίδι του αδερφού στο Oman όταν ήταν πολύ αργά

Ο διάσημος dj Avicii αυτοκτόνησε πριν δύο εβδομάδες σε ηλικία μόλις 28 ετών, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στους απανταχού θαυμαστές του. Η οικογένεια του Σουηδού μουσικού παραγωγού με ανακοίνωση του στα μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσε πως ο θάνατος του νεαρού καλλιτέχνη προήλθε από αυτοκτονία. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες βγήκε στη δημοσιότητα και ο τρόπος που έφυγε από την ζωή, καθώς ο Avicii έκοψε τον εαυτό του με γυαλί, προκαλώντας έτσι τον θάνατό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το People, η οικογένεια του μουσικού παραγωγού ανησύχησε για τον Tim Bergling (το πραγματικό του όνομα), με τον αδερφό του να αποφασίζει να ταξιδέψει στο Oman, ώστε να σιγουρευτεί ότι όλα είναι καλά. Όμως, έφτασε πολύ αργά, καθώς ο Avicii δεν ήταν πια ζωντανός.

“Η οικογένεια του μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο, λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρός και ανησύχησε πολύ για την πνευματική του υγεία. Ο αδερφός του πέταξε για το Oman, ώστε να τον φέρει πίσω στο σπίτι αλλά όταν έφτασε ήταν ήδη πολύ αργά”, αναφέρουν οι πηγές στο People.

Read More

And More