Αχ αυτό το φάντασμα! Ποια ηθοποιός μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της παράστασης;

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες μέρες στο θέατρο Βρετάνια της οδού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, η παράσταση «Αχ αυτά τα φαντάσματα» που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας και που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Το έργο είναι του Ναπολιτάνου Εντουάρντο ντε Φιλίππο και μεταφέρει νοερά τους θεατές στη Νάπολη, σ’ ένα τεράστιο σπίτι όπου συγκατοικούν άνθρωποι και φαντάσματα, ψυχές πονεμένες, καταραμένες αλλά και αθώες, ερωτευμένοι και πολλοί ακόμη χαρακτήρες.

Εντύπωση προκαλούν τα κοστούμια και το μακιγιάζ των ηθοποιών. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε την ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη, όπου έχει μεταμορφωθεί σε φάντασμα!

/

/

Ο Εντουάρντο ντε Φιλίππο, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από πολλά έργα του, όπως η «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που είχε ανεβάσει το 1986 η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το έργο «Αχ αυτά τα φαντάσματα» είχε μεταφερθεί και στο Ιταλικό σινεμά με πρωταγωνιστές τους Βιτόριο Γκάσμαν και Σοφία Λόρεν το 1968!

Διανομή: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Φαίη Ξυλά, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Μαρία Κωνσταντάκη, Αγορίτσα Οικονόμου, Κίμωνας Φιορέτος, Μένη Κωνσταντινίδου, Βαγγέλης Ρωμνιός.

Read More

And More