AXDW: Λαμπερή επίδειξη της Kathy Heyndels με Courtney Parker, Κόνι Μεταξά και Josephine! [pics,vids]

Η 23rd Athens Xclusive Designers Week είναι γεγονός! Ο παλμός της μόδας χτυπά δυνατά στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας, δημοφιλή fashion brands, πρωτοεμφανιζόμενα σχεδιαστικά ταλέντα και δημιουργοί αξεσουάρ, μας παρουσιάζουν όλες τις νέες τάσεις της μόδας για την επερχόμενη σεζόν Autumn/Winter 2018-2019. Το απόγευμα της Πέμπτης διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίδειξη μόδας των οίκων Kathy Heyndels & Giannetos Handmade!

Ο γνωστός οίκος μόδας παρουσίασε βραδινά θηλυκά φορέματα, τα οποία αναδεικνύουν τη γυναικεία φιγούρα. Το πιο hot, όμως, ήταν η εμφάνιση της Κόνι Μεταξά, της Josephine και της Courtney Parker στην πασαρέλα της 23ης AXDW, φορώντας υπέροχες δημιουργίες της Kathy Heyndels. Οι τρεις σέξι τραγουδίστριες συνόδευσαν με χορό και τραγούδι τα μοντέλα και έδωσαν άλλον αέρα στην επίδειξη μόδας!

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της κόρης του Λευτέρη Πανταζή στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week. Η ταλαντούχα Κόνι εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και ξεσήκωσε το κοινό που πήγε να παρακολουθήσει από κοντά το φαντασμαγορικό show των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade. Στο πλευρό της βρισκόταν και η μητέρα της, Ζώζα Μεταξά, η οποία απόλαυσε την κόρη της!

Ανάμεσα στις διάσημες Ελληνίδες που περπάτησαν στο catwalk ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Ξένια Ίβεν των Rec, η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα, αλλά και η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε fashion show!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ξένια Ίβεν

Φαίδρα Μαρασλή

Τη συλλογή, μάλιστα, συνόδευσαν και ανδρικές εμφανίσεις με κουστούμια υψηλής ραπτικής του Τάκη Γιαννέτου. Το show άνοιξε η Courtney Parker, ενώ αμέσως μετά την σέξι της εμφάνιση βγήκε στη πασαρέλα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης! Ο γνωστός ηθοποιός έκανε το δικό του show, τραγουδώντας με μοναδικό τρόπο Frank Sinatra, την ώρα που περπατούσαν στην σκηνή μερικοί από τους πιο διάσημους Έλληνες άντρες της εγχώριας showbiz, όπως ο Μάνος Πίντζης και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Φυσικά, το show των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade παρακολούθησαν πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz όπως η Σάσα Σταμάτη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την δημιουργό της AXDW, Τόνια Φουσέκη.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Josephine και η Courtney Parker με την ιδιοκτήτη του οίκου Kathy Heyndels, Γιάννη Τόγκο

Josephine – Γιάννης Τόγκος – Κόνι Μεταξά

Γιώργος Αγγελόπουλος – Κώστας Μαρτάκης

Σάσα Σταμάτη

Μιχάλης Ζαμπίδης – Τόνια Φουσέκη

Γιώργος Αγγελόπουλος – Σάσα Σταμάτη – Κώστας Μαρτάκης

Δες όλα τα βίντεο:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για TLIFE

Read More

And More