Αχιλλέας Μπέος: Νέες αιχμές για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη – «Ο ευαισθητούλης ας με βρίζει όσο θέλει»

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης το βράδυ της Δευτέρας 11/9 ανέβηκε στη σκηνή της Τεχνόπολης για την προγραμματισμένη συναυλία του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με αφορμή τις καταστροφές της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία Daniel, αναφέρθηκε στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, χαρακτηρίζοντάς τον ανεκδιήγητο. Ακόμη, τον κατηγόρησε ότι για να κάνει προεκλογικό σποτ, ανέβηκε σε μπουλντόζα και «φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε”».

Από την άλλη, μετά τις δηλώσεις του στο «Πρωινό», ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, με δική του ανάρτηση στο Facebook.

Ο Δήμαρχος Βόλου χαρακτήρισε «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ενώ αναρωτήθηκε αν τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν σε ανθρώπους που υποφέρουν και πονούν.

«Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου, Αλκίνοου Ιωαννίδη για τα όσα βιώνουν οι πολίτες του Βόλου, διοργάνωσε και μια συναυλία για να τον εκφράσει (κα να βγάλει το απωθημένο του βρίζοντας με). Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…» έγραψε στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος.

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει; Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων», είχε πει νωρίτερα στο «Πρωινό» ο Αχιλλέας Μπέος.

Read More

And More