Αχιλλέας Μπέος: Κόλαφος κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη – «Μιλάμε για ένα τραγικό νούμερο, άφησέ με με τον κάθε φλώρο»

Σε χθεσινή συναυλία που έδωσε στην Τεχνόπολη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τάχθηκε κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και το πώς έδρασε όλες αυτές τις ημέρες που πλημμύρισε η πρωτεύουσα και τα χωριά της Μαγνησίας. Ο καλλιτέχνης τον χαρακτήρισε ως «ανεκδιήγητο δήμαρχο που ανέβηκε σε μία μπουλντόζα μοιράζοντας φαγητό και νερό, τραβούσε βίντεο με στόχο να κάνει προεκλογικό σποτ».  

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε ζωντανά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα, δίνοντας τη δική του απάντηση στα σχόλια του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο γιατί μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία. Δεν ξέρω τι πεποιθήσεις έχει αυτός ο τύπος. Άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης και η Ζευγαρά με πήραν τηλέφωνο για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, αυτός τη συναυλία τι την έκανε; Για αρπαχτή;» είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

«Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας. Απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Καλός είναι για εσάς, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε για τον Ιωαννίδη; Άσε τον Ιωαννίδη. Άφησέ με με τον κάθε φλώρο. Αυτό αισθανόμουν και αυτό έκανα. Ήρθε εδώ αυτός να μοιράσει δύο μπουκάλια νερό;» πρόσθεσε στο Πρωινό ο Αχιλλέας Μπέος.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More