Αυτά είναι τα πιο όμορφα γούρια του 2020 από Έλληνες δημιουργoύς! [pics]

Έφθασε η ώρα των δώρων και ένα γούρι για καλή χρονιά είναι από τις πιο καλές ιδέες! Σε λίγο θα αποχαιρετήσουμε το 2019 και θα είναι όμορφο να έχουμε για εμάς ή να χαρίσουμε ένα γούρι για τη νέα χρονιά, σε αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στο KLOSTI μπορεί να βρει κανείς ιδιαίτερα χειροποίητα γούρια, ημερολόγια και κοσμήματα – ιδανικές προτάσεις για τα δώρα της Πρωτοχρονιάς και το γιορτινό τραπέζι. Από την φετινή συλλογη ξεχωρίζουν τα πορσελάνινα και κεραμικά γούρια σε λευκούς και γκρι χρωματισμούς που προσφέρονται στο ιδιαίτερο κόκκινο κουτί τους – με μινιμαλιστική διάθεση σε λιτές, απέριττες γραμμές είναι εντάσσονται στην διακόσμηση σπιτιών αλλά και επαγγελματικών χώρων. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, υπάρχουν κοσμήματα για το λαιμό και το χέρι με το 2020 σε διαφορετικά σχέδια και επιμεταλλώσεις και για τον άντρα ξεχωριστές κλειδοθήκες-μπρελόκ. Όμορφα δώρα όπως επιτραπέζια ημερολόγια, ρόδια και διακοσμητικά συμπληρώνουν την γκάμα του KLOSTI.

Το KLOSTI φιλοξενεί τις καλύτερες σύγχρονες ελληνικές δημιουργίες, εμπνευσμένες πάντα από την ελληνική παράδοση καθώς συνεργάζεται με κορυφαία μικρά εργαστήρια από όλη την Ελλάδα.

Σκοπός του είναι να στηρίξει τους έλληνες χειροτέχνες ώστε να εξακολουθούν να δημιουργούν και εν μέσω κρίσης και να συνεισφέρουν στην τοπική οικονομία της πόλης τους. Αλλωστε αυτό είναι και η ταυτότητα και το όνομα του KLOSTI, το αόρατο νήμα που συνδέει εμάς με τους χειροτέχνες και την παράδοση.

Read More

And More