Αυτά είναι τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που αποκαλύφθηκαν με την έλευση του νέου έτους

Μπορεί η νέα χρονιά να έχει μόλις ξεκινήσει, ωστόσο ήδη έχουν αποκαλυφθεί μερικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσουν αρκετά το επόμενο διάστημα.

Βάλια Χατζηθεοδώρου – Νίκος Παππάς

Ένα από τα πολύ φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φαίνεται πως είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς. Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό, όλα δείχνουν πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού μπασκετμπολίστα. Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν μαζί τις γιορτές στη Νέα Υόρκη, όπου υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση της σχέσης τους.

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης

Άλλο ένα φρέσκο ζευγάρι, είναι η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Η σχέση της δημοσιογράφου με τον ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Παρότι τους χωρίζουν δέκα χρόνια, οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, και να βιώνουν έναν πολύ όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νίκος Βέρτης – Εμμανουέλα Κουκλινού

Μια όχι και τόσο “φρέσκια” σχέση, είναι αυτή του Νίκου Βέρτη με την Εμμανουέλα Κουκλινού. Η σχέση του τραγουδιστή με την 27χρονη καλλονή που ασχολείται με το σχέδιο μόδας, μετρά ήδη επτά χρόνια, ωστόσο, είχαν καταφέρει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα. σύμφωνα με το «Πρωινό», τα πρώτα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους, μοίραζαν την απόσταση μεταξύ Αθήνας – Κρήτης, ενώ από το 2020 αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι του τραγουδιστή.

Read More

And More