Αυτή είναι η αλήθεια για το “ξεκατίνιασμα” της Sarah Jessica Parker και της Kim Cattrall!

Πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις Kim Cattrall και Sarah Jessica Parker! Η τελευταία αφορμή στάθηκε ο τραγικός θάνατος του αδερφού της Kim, όταν η πρωταγωνίστρια του Sex and the city θέλησε να συλλυπηθεί την πρώην συνάδελφό της. Τότε, η “Samantha” δημοσίευσε ανάρτηση, στην οποία χαρακτήριζε την Sarah Jessica Parker “υποκρίτρια”!

Μπορεί όλοι να νομίζουμε πως ο αληθινός λόγος της κόντρας τους είναι το γεγονός ότι δεν έγινε η παραγωγή της τρίτης ταινίας Sex and the city, εξαιτίας της άρνησης της Kim Cattrall να συμμετάσχει, αλλά φαίνεται πως είχε ξεκινήσει χρόνια πριν. Σύμφωνα με το άρθρο της δημοσιογράφου Alison Boshoff, στην DailyMail, φαίνεται πως οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς του HBO, βρίσκονταν σχεδόν από την αρχή της συνεργασίας τους «στα μαχαίρια».

Σύμφωνα με το άρθρο, τα προβλήματα υπήρχαν εδώ και χρόνια απλώς όλο το καστ είχε αποφασίσει να το συγκαλύψει. Ακόμη και σε 15ωρα γυρίσματα μέσα στο ίδιο στούντιο, η Kim Cattrall και η Sarah Jessica Parker δεν αντάλλαζαν ούτε μία κουβέντα παρά μόνο τα απαραίτητα λόγω σεναρίου. Ακόμη, σε γυρίσματα εκτός πόλης, οι δύο πρωταγωνίστριες έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κim δεν έτρωγε μαζί με τις υπόλοιπες (Cynthia Nixon και Kristin Davis) εξαιτίας της Sarah.

Η πραγματική κόντρα, όμως, μεταξύ τους, σύμφωνα με την Daily Mail, ξεκίνησε όταν η Sarah Jessica Parker πήρε χρηματική αύξηση, αλλά και προαγωγή ως executive producer. Από την άλλη, όταν η Kim ζητούσε αύξηση είτε στο μισθό είτε στον τηλεοπτικό χρόνο, έβρισκε την πόρτα της παραγωγής κλειστή. Μπορεί ο ρόλος της Samantha Jones να είχε φανατικό κοινό, αλλά παρέμενε δεύτερος ρόλος, καθώς βασική πρωταγωνίστρια ήταν η αρθρογράφος Carrie Bradshaw.

Read More

And More