Αυτή είναι η αγαπημένη γραβάτα του Σωτήρη Τσιόδρα! Οι ελάχιστες φορές που την… αποχωρίστηκε! Φωτογραφίες

Ο ακαδημαϊκός και καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας μπήκε στη ζωή μας μαζί με τον κορονοϊό και κατάφερε να γίνει ο “άνθρωπός” μας τις δύσκολες ώρες της πανδημίας του κορονοϊού και της καραντίνας! Όλοι πιστοί στο ραντεβού των 6 περιμέναμε να τον ακούσουμε να μας ενημερώνει για την πορεία του ιου στη χώρα μας, να μας καθησυχάζει, να μας συγκινεί αλλά και να είναι αυστηρός όταν χρειάζεται. Πάντα όμως με ένα ευγενικό και γλυκό τρόπο!

Αυτό που παρατηρήσαμε στην εμφάνισή τους στις καθημερινές ενημερώσεις είναι ότι τις περισσότερες φορές ο Σωτήρης Τσιόδρας, φορούσε μια μπλε γραβάτα με γαλάζιες ρίγες. Και είναι σίγουρα η αγαπημένη του αφού την αποχωρίστηκε ελάχιστες φορες, όταν προτίμησε μια μπορντώ κα μια άλλη με ρίγες..

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις επισκέψεις στα νοσοκομεία και κυρίως από τις εμφανίσεις του στις ενημερώσεις τον Απρίλιο και τον Μάιο όπου ο λαμπρός επιστήμονας φορά την αγαπημένη του γραβάτα!

Ενημέρωση 21 Μαΐου

Ενημέρωση 14 ΜαΙου

Ενημέρωση 2 ΜαΙου

Ενημέρωση 12 Μαΐου

Ενημέρωση 8 Μαΐου

Στις 7 Μαΐου και για λίγες μέρες ο καθηγητής Τσιόδρας αποφάσισε να αποχωριστεί την αγαπημένη του γραβάτα για λίγε μέρες φορώντας μια μπορντό

 

Ενημέρωση 24 Απριλίου

 

Ενημέρωση 27 Απριλίου

Ενημέρωση 21 Απριλίου

Ενημέρωση 16 Απριλίου

Ενημέρωση 24 Απριλίου

Read More

And More