Αυτή είναι η νέα ταινία του Μπεν Άφλεκ!

Μετά το «Gone Girl», ρόλο για τον οποίο άναψε φωτιές στο γυναικείο, αλλά και ανδρικό φύλο, και αφού φόρεσε τη στολή του Μπάτμαν, στο «Batman v. Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπεν Άφλεκ («Επιχείρηση: Argo») είναι εδώ με τον νέο κινηματογραφικό του ρόλο, στην ταινία του Γκάβιν Ο΄Κόνορ, «Ο Λογιστής». Η ταινία είναι βασισμένη σε σενάριο του Μπιλ Ντουμπουκέ («The Judge»).

Ο Κρίστιαν Γουλφ (Άφλεκ), είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ (Τζ. Κ. Σίμονς), αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας η λογιστική υπάλληλος (Άννα Κέντρικ) ανακάλυψε μια ασυμφωνία εκατομμυρίων δολαρίων. Καθώς ο Κρίστιαν αρχίζει να «καθαρίζει» τα βιβλία και να πλησιάζει την αλήθεια, ο αριθμός των νεκρών αρχίζει να ανεβαίνει.

Σε σκηνοθεσία του Γκάβιν Ο’Κόνορ, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπεν Άφλεκ, Άννα Κέντρικ, Τζ. Κ. Σίμονς, Τζέφρι Τάμπορ, Τζον Μπέρνθαλ, Σίνθια Αντάι-Ρόμπινσον και Τζoν Λίθγκοου.

Η ταινία «Ο Λογιστής» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 20 Οκτωβρίου, από την Tanweer.

Read More

And More