Αυτή είναι η πιο ακριβή επαγγελματική κάρτα με διαμάντια 30 καρατίων – Δες πόσο κοστίζει

Σε περίοδο κρίσης γνωστή εταιρεία με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο, κατασκευάζει επαγγελματικές κάρτες που κοστίζουν μια περιουσία… Ο λόγος για τις νέες κάρτες που φέρουν την υπογραφή της εταιρείας Black Astrum, έχουν διακοσμηθεί με αληθινά διαμάντια και κοστίζουν 1.180 ευρώ η μία.
Ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης σίγουρα θα εντυπωσιαστεί στην όψη μιας τόσο ακριβής και προσεγμένης κάρτας που δίνει κύρος και prestige στον κάτοχό της. Η εταιρεία, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει την καινοτομία και να δημιουργήσει τις πιο ακριβές επαγγελματικές κάρτες στον κόσμο, φτιαγμένες από ελβετικό υλικό και διαμάντια 30 καρατίων.

Πωλούνται σε συσκευασίες των 20, 50 και 100 τεμαχίων και δίνονται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Η απήχησή τους είναι μεγάλη και ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τις αποκτήσουν πολλοί επιχειρηματίες από τον διεθνές χώρο, αλλά και διάσημοι της ξένης showbiz. Όπως αναφέρει, μάλιστα, η διευθύντρια της Black Astrum, Sufian Khawaja, το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται στην ελίτ και αποτελεί “την απόλυτη έκφραση της ατομικότητας και του χαρακτήρα του κάθε πελάτη”.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More