Αυτή είναι η σειρά του Alpha που τινάζει στον αέρα τα μηχανάκια της Nielsen!

Σου το έχω ξανά γράψει λατρεμένη… Δεν είναι καθόλου εύκολο να γυρίζεις την πλάτη σου στην επίσης “εύκολη” τηλεόραση. Δεν είναι καθόλου εύκολο να σηκώνεις το τηλεοπτικό σου ανάστημα απέναντι στα ριάλιτι που αποτελούν τον… ύμνο της “αβασάνιστης”, “πρόχειρης”¨, “φθηνής” τηλεόρασης. Δεν είναι καθόλου εύκολο να λες “όχι” στη τηλεόραση.. fast-food, την ώρα που σχεδόν όλα τα υπόλοιπα κανάλια λένε “ναι”, απολαμβάνοντας άφθονες δόσεις επιτυχίας στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι απλά…

Κι ,όμως, οι άνθρωποι του Alpha την πήραν αυτή τη γενναία απόφαση. Κι ,όμως, οι άνθρωποι του Alpha αποφάσισαν να τολμήσουν να γυρίσουν την πλάτη στην φθήνια των αγριάλιτι και να παραμείνουν πιστοί στην κλασική, αγαπημένη μυθοπλασία. Και σιγά-σιγά όσο περνά ο καιρός, δικαιώνονται όλο και περισσότερο γι ΄αυτή την συγκεκριμένη τηλεοπτική τους αντίληψη και κοσμοθεωρία.

Και για να μην το κουράζω άλλο και σε κουράζω, θες να μάθεις ποιά σειρά φέτος τα… σπάει στους πίνακες τηλεθέασης; Θες να μάθεις ποιά σειρά έχει εισβάλλει στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού κι έχει κατορθώσει να φέρει τα πάνω-κάτω στους πίνακες τηλεθέασης;

Και η σειρά αυτή δεν είναι άλλη από το θεότρελο, απολαυστικό , “Έλα στη θέση μου”!

Το “Έλα στη θέση μου” έβαλε… γκολ τόσο στην ψυχαγωγία, όσο και στην ενημέρωση του ανταγωνισμού για το 2017. Η καθημερινή κωμική σειρά του Alpha που μεταδίδεται απέναντι στα δελτία ειδήσεων των 20:00 (ΑΝΤ1, STAR, SKAI) πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση στη ζώνη της, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο νεανικό κοινό, από την έναρξη της σεζόν μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως το «Ελα στη θέση μου» παρακολούθησαν ταυτόχρονα έστω και για 1’ λεπτό πάνω από 1.747.000 τηλεθεατές!
Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού το «Έλα στη θέση μου» είναι πρώτο στη ζώνη προβολής του με 26,4%, πράγμα που σημαίνει πως προηγείται 11,2 μονάδες του σταθμού που ακολουθεί αμέσως μετά και είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με 15,2%.
Στο δυναμικό κοινό τώρα από 15 ως 44 ετών, είναι και πάλι πρώτο στη ζώνη προβολής του με 26,1% και 12,2 μονάδες μπροστά από τον δεύτερο ΑΝΤ1 και από το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, το οποίο κερδίζει μόλις 13,5%
Όσο για το ποιός είναι ο μέσος όρος που άγγιξε η σειρά στις γυναίκες που παραμένουν σταθερά το πιο φανατικό της κοινό; Είναι το εντυπωσιακό 33,8%!!!

Read More

And More