Αυτή η γυναίκα φοράει 7 χρόνια κορσέ για να έχει τη μέση της Τσέσικα Ράμπιτ!

Η Kelly Lee DeKay είναι μοντέλο στην Νέα Υόρκη και έχει μέση μόλις 16 ιντσών. Η 27χρονη φοράει κορσέ από χάλυβα για 7 χρόνια με αποτέλεσμα η μέση της να θυμίζει φιγούρα από καρτούν και συγκεριμένα της Τζέσικα Ράμπιτ. Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται το σώμα τους να μοιάζει με κλεψύδρα αλλά η Kelly Lee το παράκανε.

Kelly's corset is unsuitable for any exercise or heavy lifting

Η ίδια δήλωσε πως «Μεγαλώνοντας αγάπησα την υπερβολή του στυλ και τα όμορφα κουστούμια από κόμικ χαρακτήρες, αυτό με οδήγησε να κάνω αυτό το σφιχτό δέσιμο στην μέση μου». «Ο κορσές μπορεί να με περιορίζει στο να ανεβαίνω σκάλες και να σηκώνω βαριά αντικείμενα, είναι λίγο επικίνδυνο όλο αυτό».

Kelly was inspired to start waist-shrinking after becoming obsessed with cartoon characters like Jessica Rabbit as a child Jessica Rabbit's extreme proportions have become a fixation for many women since the film was first released

Ωστόσο δεν το μετανιώνει αφού θέλει να ξεχωρίζει από τους άλλους γι αυτό άλλωστε έχει και μπλε μαλλιά. Όταν την ρώτησαν αν δέχεται αρνητικά σχόλια είπε: «Μερικοί άνθρωποι με αγαπούν, άλλοι με μισούν εγώ όμως το έκανα πραγματικά για τον εαυτό μου και όχι για την αντίδραση των άλλων».

Kelly works as a fetish model, here she is pictured in some of the clothing that she wears on the job

Read More

And More