Αυτή ήταν τελικά η παρουσιάστρια που έκανε χαμό στο Ρουβά, γιατί δεν έκατσε πρώτο τσάμπα τραπέζι πίστα! Η απόλυτη τηλε-ξεφτίλα…

Είναι τουλάχιστον αστείοι όλοι οι εγχώριοι ανθυποστάρ που ενώ ουσιαστικά δεν είναι τίποτα, νομίζουν πως είναι… κάτι! Και δεν νομίζουν απλά πως είναι κάτι… Αμα προκύψει δεν διστάζουν να κάνουν… μπάχαλο τους πάντες και τα πάντα, όταν αντιληφθούν πως τα… μεγαλεία που τους ανήκουν κάποιοι τολμούν να μην τους τα… πιστώσουν!

Ναι, είναι τουλάχιστον αστείοι οι ανθυποστάρ που πιστεύουν πως επειδή έτυχε να βρεθούν μπροστά από τα φώτα, δεν είναι απλοί, κοινοί θνητοί, όπως είμαστε όλοι μας…

Πέρσι είχε γίνει τεράστιος ντόρος, όταν ο γνωστός pr manager Χάρης Σιανίδης, είχε αποκαλύψει πως υπήρξε τηλε-περσόνα που τον επισκέφθηκε στο μαγαζί του οποίου είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και είχε κάνει μεγάλο… σαματά, γιατί δεν είχαν φροντίσει να της εξασφαλίσουν το πρώτο, τσάμπα τραπέζι πίστα…«Εγώ είμαι η τάδε! Ντροπή! Θα σας εκδικηθώ! Θα πω στους φωτογράφους να μη βγάλουν ούτε μία φωτογραφία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Χαρης Σιανίδης πως ούρλιαζε η υποτιθέμενη κοσμικιά!

Γιατί είναι γνωστό σε αυτό το τόπο πως η… καταξίωση ενός celebrity, έχει να κάνει με το σε ποια θέση βρίσκεται το τραπέζι του σε όλες τις γνωστές εγχώριες μπουζουκλερί. Τι ζούμε Θεέ μου…

Ε, τώρα που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ο Χάρης Σιανίδης μέσα από την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Φτιάξε καφέ να στα πω”, προχώρησε σε αποκαλύψεις. Ποια ήταν ,λοιπόν, η τηλε-celebrity που έκανε μπάχαλο ένα ολόκληρο μαγαζί; Μα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σου λέει είχε πει να της κρατήσουν τραπέζι στο Σάκη Ρουβά γιατί είχε τα γενέθλιά της κι εκείνοι τόλμησαν οι απαράδεκτοι τύποι να μην της διαθέσουν το πρώτο τραπέζι, τσάμπα πίστα, να μην της στρώσουν το κόκκινο πανί και να την βάλουν να καθίσει ένα “κλικ” πιο πίσω!!!

Ε,ποιος είδε την Κωνσταντίνα και δεν την φοβήθηκε. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Χάρη…

Ναι, ποιος είδε την Κωνσταντίνα και δεν την φοβήθηκε…. Αυτό το μικρό κορίτσι που βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρουσιάζοντας εκπομπές με ιδιαίτερη αποτυχία! Ναι, αυτό το μικρό κορίτσι που θέλει να γίνει παρουσιάστρια με το ζόρι… Σκεφτείτε δηλαδή τι κακό θα μας είχε βρει, αν είναι και… πετυχημένη!

Ας πει κάποιος της Κωνσταντίνας ,όμως, πως η αλαζονεία προηγείται της πτώσης και αυτό είναι μέχρι και… ιστορικά αποδεδειγμένο!!!


Read More

And More