Αυτό είναι το σπίτι της Νάντιας Χαλαμανδάρη και του πρίγκιπα Fernando Gomez-Acebo Borbon στη Μαδρίτη

Τα δεύτερα γενέθλια του γιού της, Nicolas, γιόρτασε η Ελληνίδα δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη στη Μαδρίτη μαζί με τον σύζυγό της Ισπανό Πρίγκιπα Fernando Gómez-Acebo Borbon.

Οι γονείς, μαζί και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας χάρισαν στον μικρό δώρα, φιλιά και αγκαλιές ενώ το κλίμα ακόμα έγινε ακόμα πιο εύθυμο ύστερα από τη νίκη της Real Μαδρίτης στον τελικό του ChampionsLeague η οποία άφησε ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ως η μόνη ομάδα που κέρδισε  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Όπως ήταν φυσικό, ο δυο ετών Nicolas πήρε πολλά «ποδοσφαιρικά» δώρα, όπως συλλεκτικά μπλουζάκια και αναμνηστικά της ομάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του People και το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα, οι γονείς του σχεδιάζουν να συμπεριλάβουν τον μικρό στην παιδική ομάδα της Real, όταν εκείνος φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Με αφορμή τα γενέθλια η Νάντια φωτογραφήθηκε μαζί με το γιό της στο σπίτι που μένει στη Μαδρίτη το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο σε μια καλά φυλασσόμενη ιδιωτική περιοχή, στην οποία βρίσκονται πολυτελείς επαύλεις και βίλλες όπως εκείνη που κατοικούσε ο David Beckham, όταν έπαιζε στην ομάδα της Real από το 2003 μέχρι το 2007. Εσωτερικά, στην είσοδο του σπιτιού βρίσκεται η Ισπανική σημαία μαζί με σημαντικά έργα τέχνης, ενώ επιβλητική είναι και η μεγάλη, κεντρική τραπεζαρία όπως και ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα.

Η Νάντια αυτή τη στιγμή ζει μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδας, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει στην Αθήνα με την κατασκευαστική εταιρία της οικογένειας της, αλλά και τα διεθνή project που έχει κρατήσει σαν παραγωγός και δημοσιογράφος, απαιτούν πολλά ταξίδια. ‘Όταν, όμως, ο μικρός γαλαζοαίματος Nicolas που ανήκει στη μεγάλη Δυναστεία των Borbon (σ.σ: διάσημων Βασιλιάδων σε Γαλλία και Ισπανία) θα ξεκινήσει το σχολείο, η Νάντια θα χρειαστεί να αφήσει κάθε δραστηριότητα της και να μείνει μόνιμα στη Μαδρίτη.

Διάβασε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Read More

And More