Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της διεθνούς showbiz!

Οι φήμες είναι αληθινές για την ηθοποιό Τίφανι Χάντις (Tiffany Haddish) και τον ράπερ Κόμον (Common)! Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτή και ο βραβευμένος με Grammy ράπερ είναι μαζί. Η αποκάλυψη έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του Steve-O.

«Είμαι σε μια σχέση», είπε η Χάντις, η οποία τον περασμένο μήνα ξύρισε το κεφάλι της, πριν ακόμα επιβεβαιώσει τις φήμες για τη σχέση της με τον Κόμον.

«Ναι, είμαστε δίδυμα τώρα», αστειεύτηκε.

Η Χάντις πέρασε μαζί με τον Κόμον την περίοδο της καραντίνας, ενώ τον Ιούνιο βρέθηκαν οι δυο τους να διαδηλώνουν με το κίνημα Black Lives Matter.

«Ήθελα να κόψω τα μαλλιά μου εδώ και χρόνια… μου είπε ότι είναι ωραία», δήλωσε η ηθοποιός. «Μου είπε: “Ουάου, το έκανες, φίλε. Έχεις πολύ θάρρος. Είσαι τόσο όμορφη. Το λατρεύω”», πρόσθεσε η Χάντις περιγράφοντας την αντίδραση του Κόμον όταν την είδε με το κεφάλι ξυρισμένο.

Μετά τη συνάντησή τους στο σετ της ταινίας «The Kitchen» το 2019, η Χάντις και ο Κόμον «έγιναν φίλοι», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι «δεν ήταν κάτι σεξουαλικό, ή κάτι τέτοιο, επειδή τα μάτια μου ήταν στραμμένα αλλού».

Αργότερα όμως η φιλία εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω. «Και μετά δοκιμάστηκε στα πάντα, και ναι, είμαστε μαζί», είπε η Χάντις, λέγοντας ότι «αυτή είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ, να χτυπήσουμε ξύλο».

«Έχω χάσει 20 κιλά από τότε που είμαι σ’ αυτήν τη σχέση», είπε. «Αισθάνομαι πιο σίγουρη για μένα και δεν είναι αυτός που το κάνει. Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη και είναι σαν να γνωρίζω ότι έχω κάποιον που με νοιάζεται, που έχω τη στήριξή του. Φαίνεται ότι το κάνει ούτως ή άλλως. Και μου αρέσει. Τον αγαπώ».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More