Αυτό είναι το νέο iPhone!

Έρχεται, επιτέλους, το νέο iPhone από την Apple με περισσότερες “έξυπνες” εφαρμογές και μεγαλύτερη αυτονομία, αφού θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία.

Το απόλυτο gadget ανοίγει νέο κεφάλαιο στον τομέα της τεχνολογίας και έρχεται για να κάνει, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές να το αγαπήσουν.

Το νέο μοντέλο του iPhone της Apple 4G, παρουσίασε ο Στιβ Τζομπς στο Σαν Φρανσίσκο.

Είναι 24% πιο λεπτό από το προηγούμενο μοντέλο 3GS και αποτέλεί το πιο λεπτό Smartphone στον κόσμο. Διαθέτει microSIM, έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις στην μπροστινή όψη, κάμερα με φλας στο πίσω μέρος και διαθέτει πολύ υψηλή ανάλυση.

Το μεγαλύτερο εξάρτημα του είναι η μπαταρία που του δίνει πολύ περισσότερη αυτονομία από το προηγούμενο μοντέλο. Συγκεκριμένα προσφέρει 40% περισσότερο χρόνο ομιλίας, 7 ώρες συνολικά, 6 ώρες 3G Browsing, 10 ώρες WiFi, 10 ώρες βίντεο, 40 ώρες μουσική, 300 ώρες αναμονή.

Ακόμη, μπορεί να πάρει επέκταση μνήμης μέχρι 32GB, έχει QuadBand HSDPA/HSUPA, 7.2/5.8Mbit, Dual mic, 802.11n και γυροσκόποιο. Έτσι έχει αισθητήρα κίνησης σε 3 άξονες (XYZ)! Ενώ, η κάμερα του είναι 5megapixels και το ψηφιακό ζουμ είναι 5x.

Επίσης, διαθέτει HD Video 720p στα 30fps! Tap focus και στο βίντεο και εφαρμογή video editing (iMovie). Εύκολο sharing στο διαδίκτυο. Το iMovie είναι εκπληκτικό (τουλάχιστο το Demo).

Το iPhone OS πλέον ονομάζεται iOS. Και το τελευταίο μοντέλο της Apple, ονομάζεται iOS 4 και διαθέτει 100 νέα χαρακτηριστικά. Ίσως το σημαντικότερο είναι το Multitasking. Η βασική μηχανή αναζήτησης του παραμένει το Google, ωστόσο υποστηρίζει πλέον, το Yahoo και το Bing.

Το νέο iPhone ξεκινά να πωλείται στην Αμερική στις 24 του μηνός και η τιμή του ειναι στα 199 δολάρια για την έκδοση των 16 gb και στα 299 δολάρια για την έκδοση των 32 gb με συμβόλαιο 2 χρονων. Θα υπάρχει σε άσπρο και σε μαύρο!

Read More

And More