Αυτό το “Dancing” ποιος θα το πάρει; Δούκισσα ή Φαίη;

Αυτό το “Dancing” ποιος θα το πάρει; Ιδού η απορία! Μετά το διαζύγιο της Ζέτας με τον ΑΝΤ1, τώρα στο Μαρούσι τρέχουν με χίλια, μιας και το πρότζεκτ θα βγει στον αέρα περί τα μέσα του Οκτωβρίου και δεν έχουν παρουσιάστρια.

Από νωρίς το μεσημέρι που έγινε γνωστή η είδηση του “ναυαγίου” της πολυσυζητημένης συνεργασίας, ένα σας λέω ένα… Μπορεί οι Αντεννικοί από την δική τους πλευρά να έχουν ξεκινήσει τις επαφές με διάφορες κυρίες της εγχώριας σόου-μπιζ, όμως, κι από την άλλη, κόσμος και ντουνιάς έσπευσε να βάψει… ρίζα και να… ραφτεί δηλώνοντας από μόνος του υποψηφιότητα για την συγκεκριμένη θέση! Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.

Πάντως για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, ακόμα εκεί στο Μαρούσι σε έχουν καταλήξει στο αν θα καταφύγουν σε μία εξωκαναλική ή σε μία εσωκαναλική επιλογή. Αν τελικά οι διοικητικοί κρίνουν να μην “αγοράσουν” κάποιο νέο πρόσωπο από την ελεύθερη, τηλεοπτική και όχι μόνο αγορά και θελήσουν να αξιοποιήσουν τα ήδη λαμπερά πρόσωπα που έχουν στο δυναμικό τους, τότε δύο κυρίες διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Φαίη Σκορδά ή Δούκισσα Νομικού; Δούκισσα Νομικού ή Φαίη Σκορδά; Αυτά είναι τα δύο ομιλικά πρόσωπα που αυτή την στιγμή συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβουν το τιμόνι της παρουσίασης του “Dancing”. Είναι δύο πρόσωπα νέα, λαμπερά και πολυσυζητημένα, γεγονός που αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για το κανάλι.

Οσο αν οι δύο κυρίες θα ήθελαν να αναλάβουν την παρουσίαση του “Dancing”; Θέλει και ρώτημα; Εχουμε να κάνουμε με το πιο glam ψυχαγωγικό σόου, με το οποίο θα πάρουν και το βάπτισμα του πυρός – σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση πάντα – στο prime time !!!

Αλήθεια, εσείς ποια θα προτιμούσατε;

Read More

And More