Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Λίγο μετά τις 10.00π.μ στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εκτελέσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο εκλογικό κέντρο λίγο μετά τις 10.00 π,μ όπου τον υποδέχθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την αποχώρησή του χαιρέτησε και συνομίλησε με την εφορευτική επιτροπή και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Ήταν χαμογελαστός καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

«Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης ψηφίζουμε για δημάρχους και περιφερειάρχες για μια καλύτερη καθημερινότητα και ποιοτικές υπηρεσίες πρόνοιας.

Η ΝΔ δεν έχει κρύψει ότι έχει δώσει πολιτική διάσταση στις εκλογές στηρίζοντας 13 περιφερειάρχες και 3 δημάρχους. Θέλουμε ανθρώπους που να ασπάζονται το όραμά μας για μια καλύτερη Ελλάδα. 

Οι πολίτες θα επιλέξουν ελεύθερα τους τοπικούς άρχοντες που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Η κυβέρνηση έχει στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκηση και με το νέο νομοσχέδιο για διαφάνεια και λογοδοσία. Όσο για τον πολιτικό απολογισμό θα τον κάνουμε απόψε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Read More

And More