Αυτοί είναι οι δύο ποδοσφαιριστές του φοβερού τροχαίου στην Ανάβυσσο – Νεκρός ο 20χρονος

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Ρόδου, στον αδερφό του και σε έναν συμπαίκτη του.

Το φοβερό τροχαίο που έκανε όλη την Ελλάδα να παγώσει και να αναφωνήσει γιατί Θεέ μου συνέβη στις 9.10 το πρωί. Το όχημα που οδηγούσε ο 29χρονος αδελφός του 28χρονου ποδοσφαιριστή, Ευτύχη Τζιβιλόγλου, Γιάννης, κινούνταν στη λεωφόρο Αναβύσσου και Μονής Αρκαδίου.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, άρχισε να κάνει ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο και σφηνώθηκε με ταχύτητα σε μια κολώνα.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον οδηγό και τον νεαρό που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Φίλιππο Δελαπόρτα. Αμέσως ο 28χρονος που ηταν στη θέση του συνοδηγού κάλεσε το ΕΚΑΒ ωστόσο όταν έφτασαν οι διασώστες δεν μπορούσαν να απεγκλωβίσουν τους άλλους δυο νεαρούς με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Ολοι τους μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας το οποίο εφημερεύει, ωστόσο για τα 2 παλικάρια ήταν ήδη αργά. Ευτυχώς ο 28χρονος Ευτύχης, που σώθηκε από θαύμα δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More