Αυτοί είναι οι νέοι προορισμοί της Δέσποινας Βανδή

Ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όπως διαβάζουμε στο blog του Γρηγόρη Μελά αυτή είναι περίοδος διακοπών αλλά και προετοιμασιών για την καινούργια σεζόν. Κι όπως φαίνεται η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να… μαγειρέψει πολλά… μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά.

Από τα σίγουρα είναι ότι η γνωστή τραγουδίστρια θα είναι ξανά στην κριτική επιτροπή του «Just The 2 Of Us που θα βγει στον αέρα στην αρχή της καινούργιας σεζόν.

Ένα ακόμα σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει την εκπομπή της «My Greece» συνεχίζοντας τα γαστρονομικά και όχι μόνο, ταξίδια σε όλη τη χώρα.

Τα γυρίσματα μάλιστα για τον καινούργιο τίτλο της εκπομπής ξεκίνησαν από την Κύθνο και οι επόμενοι προορισμοί είναι Κρήτη, Κέρκυρα και Φολέγανδρο με σκοπό να γίνουν έως τα μέσα του επόμενου μήνα.

Επιθυμία της εταιρείας παραγωγής «Barking Well» αλλά και της Δέσποινας Βανδή είναι να ετοιμαστούν όσο το δυνατό περισσότερα επεισόδια πριν την έλευση του χειμώνα αλλά και… οτιδήποτε άλλου μπορεί να τα σταματήσει. Σκοπός του OPEN είναι ο καινούργιος κύκλος της εκπομπής «My Greece» να ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές της καινούργιας σεζόν και μία φορά τη βδομάδα η Δέσποινα Βανδή να δίνει… ωραίες γεύσεις στους τηλεθεατές από ενδιαφέροντα μέρη της χώρας μας…!

Πηγή: newsit

Read More

And More