Aυτοκτόνησε ο ηθοποιός Δ. Βογιατζής – Συγκλονισμένο το καλλιτεχνικό στερέωμα

Ο Δημήτρης Βογιατζής, ο ηθοποιός που oι περισσότεροι γνωρίσαμε από το σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» έδωσε τέλος στη ζωή του.

/

Η είδηση έγινε γνωστή σε φίλους και συγγενείς του χθες το βράδυ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Δημήτρη Βογιατζή βρήκε νεκρό η μητέρα του. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει ολόκληρο το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Δημήτρης, αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης. Ήταν ένας καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη σειρά του Mega «Αέρινες Σιωπές» και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις. Το καλοκαίρι του 2011 έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Σοκαρισμένη είναι και η ηθοποιός, Παναγιώτα Βλαντή, που είχε συνεργαστεί αρκετές φορές μαζί του και μας δήλωσε πως ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος αλλά ό,τι παραπάνω και να έλεγε το θεωρεί τετριμμένο, όταν πρόκειται για έναν τέτοιο άνθρωπο.

Τραγική σύμπτωση είναι ότι αυτοκτονεί δεύτερος ηθοποιός της σειράς “Αέρινες σιωπές”, αφού στο παρελθόν, αυτοκτόνησε η συμπρωταγωνίστριά του Ελευθερία Βιδάκη, από επιλόχεια κατάθλιψη.

Η κηδεία του 42χρονου ηθοποιού θα γίνει την Τετάρτη στο Νομό Μαγνησίας

Read More

And More