Αυτός τα ζήλευε, εκείνα τον αγαπούσαν – Φίλησαν το θείο τους πριν τα πετάξει στο κανάλι!

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος στο Στρέφι με θύμα τα δύο ανήλικα αδέρφια από τη Βουλγαρία και δράστη τον 13χρονο θείο τους, που συγκλονίζει το πανελλήνιο.
Το απίστευτο αυτό έγκλημα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και στη Βουλγαρία και των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, που αναμεταδίδουν τα στοιχεία που υπάρχουν. Ακόμα και η αγάπη που έδειξαν λίγα λεπτά πριν το τραγικό τέλος τους, τα δύο αδέρφια, προς τον θείο και δολοφόνο τους, δεν στάθηκε ικανή για να αποτρέψουν την πράξη του. Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε και η στάση του πατέρα του, μαζί με το πουκάμισο, οδήγησαν τις Αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος.
Οπως γράφει το ilialive, οιγονείς των δύο παιδιών το τελευταίο χρονικό διάστημα μένουν μόνιμα στο Στρέφι σε ένα παράπηγμα, έχοντας έρθει από τη Ζάκυνθο, όπου γεννήθηκε και ο μικρότερος γιος τους που χάθηκε. Το μεσημέρι της Τετάρτης έστειλαν τα δύο αδέρφια στο σπίτι που μένει επί της ουσίας ο παππούς της μητέρας και η σύντροφός του, ένα παράπηγμα δίπλα σε στάβλο. Εκεί υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα και ψυγείο, όπου είχαν αφήσει κρέας για φύλαξη, αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα να φορτίζουν.
Η ώρα περνούσε και τα παιδιά καθυστερούσαν να επιστρέψουν στο χώρο του παλιού κηροπλαστείου της περιοχή όπου έχει κατάλυμα η οικογένεια. Τότε οι γονείς των δύο ανήλικων έστειλαν τον 13χρονο θείο των παιδιών να τα αναζητήσει. Αυτός έφτασε έως το σπίτι του παππού του και επέστρεψε στην αδερφή του για να της πει πως δεν βρήκε τα δύο παιδιά πουθενά, παρά μόνο μια σακούλα με κρέας δίπλα στο κανάλι.

Read More

And More