B. Καγιά. Ευδιάθετη και λαμπερή σε εκδήλωση στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Βραδινή έξοδος για τη Βίκυ Καγιά την Παρασκευή το βράδυ, με καλή διάθεση και όρεξη για επικοινωνία, αφού την εν λόγω φωτογραφία αλιεύσαμε στο προσωπικό της instagram.

/

Το πρώην μοντέλο παρευρέθηκε στην νέα παραγωγή της Όπερας και μόδας για την παράσταση La passione και με αφορμή τα 25 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του περιοδικού Marie Claire στη χώρα μας. Η Βίκυ επέλεξε ένα see through μαύρο φόρεμα όλο δαντέλα δια χειρός MiRo, κόκκινο clutch, καμπαρντίνα και στιλάτες μαύρες γόβες.

Στη νέα παραγωγή όπερας και μόδας πέντε Έλληνες σχεδιαστές, ο Konstantinos Melis by Laskos, η Ορσαλία Παρθένη, ο Βασίλης Ζούλιας, οι Mi-Ro και η Ιωάννα Κουρμπέλα, εμπνεύστηκαν από ηρωίδες της όπερας μέσα από τα ισάριθμα λυρικά έργα «Υπνοβάτιδα» του Μπελίνι, «Αΐντα» και «Τραβιάτα» του Βέρντι, «Σαμψών και Δαλιδά» του Σεν Σανς, «Κάρμεν» του Μπιζέ. Πέντε λυρικές τραγουδίστριες, η Βασιλική Καραγιάννη, Αννα Στυλιανάκη, Ελενα Κελεσίδη, Ελένη Βουδουράκη και η Ινές Ζήκου ερμηνεύουν τις άριες από τις δημοφιλείς όπερες «χρωματίζοντας» το πάθος σε όλες τις εκφάνσεις του με τη φωνή τους και με τα κοστούμια των ελλήνων σχεδιαστών.

Read More

And More