Baby alert! Η εγχώρια showbiz περιμένει τον πελαργό [pics]

Μπορεί το 2017 να χαρακτηρίστηκε ως η χρονιά με τους περισσότερους γάμους, αλλά το 2018 θα είναι σίγουρα η χρονιά των baby booms! Μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες της τηλεόρασης και της showbiz γενικότερα περιμένουν πώς και πώς να έρθουν στον κόσμο τα μωρά τους και βρίσκονται στην πιο γλυκιά αναμονή της ζωής τους. Οι mothers-to-be επιθυμούσαν να γίνουν μητέρες και τώρα που πρόκειται να συμβεί είναι πιο ευτυχισμένες από ποτέ.

Αθηνά Οικονομάκου

Η ταλαντούχα ηθοποιός ζει τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού επιχειρηματία Φίλιππου Μιχόπουλου. Η ζωή τους φάνταζε σαν παραμύθι, με ταξίδια σε εξωτικά μέρη, διακοπές στην Μύκονο και μοναδικές στιγμές. Πριν μερικούς μήνες, η Αθηνά Οικονομάκου έμαθε πως είναι έγκυος και το ευχάριστο γεγονός ένωσε το ζευγάρι ακόμη περισσότερο. Φυσικά, η Αθηνά και ο Φίλιππος δεν περίμεναν καθόλου και με ένα ταξίδι αστραπή στο Γύθειο – γενέτειρα της ηθοποιού – επισημοποίησαν την σχέση τους, με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν επιθυμεί με τίποτα να αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει με τον σύζυγό της. Η αγαπημένη ηθοποιός με τους χιλιάδες followers στα social media, διανύει μια καλή εγκυμοσύνη, κάτι που της επιτρέπει να συνεχίζει να εργάζεται. Φυσικά, η ίδια έχει αποκαλύψει ότι τον Ιανουάριο θα σταματήσει τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς “Έλα στην θέση μου”, στην οποία πρωταγωνιστεί, μέχρι νεωτέρας, ώστε να αφοσιωθεί στην γέννηση και την ανατροφή του μωρού της.

“Είμαι ευτυχισμένη. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα: Κατά 90% χαρά και προσμονή για το παιδί που έρχεται, αλλά υπάρχει και ένα 10% αγωνίας να πάνε όλα καλά και να μπορέσω να ανταπεξέλθω στον ρόλο της μητέρας. Για μένα είναι ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου. Για μεγάλο χρονικό διάστημα θα αφοσιωθώ στην οικογένεια και στο παιδί μου. Θα επανέλθω, αλλά με άλλους όρους. Να μπορώ να περνάω χρόνο με το παιδί και αυτός ο χρόνος να είναι ωφέλιμος και αποδοτικός. Ήταν συνειδητή επιλογή. Ξέρω απόλυτα τι έρχεται από εδώ και πέρα, πόσο δύσκολος είναι αυτός ο ρόλος. Όλα τα άλλα έρχονται πια στη ζωή μου σε δεύτερη μοίρα. Είμαι συνειδητοποιημένη, ώριμη και έτοιμη να ανταπεξέλθω” είχε δηλώσει σε τελευταία συνέντευξή της στο TV Έθνος.

Δούκισσα Νομικού

Η καλλονή παρουσιάστρια, μετά τον λαμπερό γάμο της στην Μύκονο τον περασμένο Ιούνιο – είχε χαρακτηριστεί “ο γάμος της χρονιάς” – ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα! Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι και μόλις λίγους μήνες μετά έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός. Η παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει με ανυπομονησία τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της. Μάλιστα, το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει αγόρι!

Η πρώτη φορά – και η μοναδική – που η Δούκισσα μίλησε για την εγκυμοσύνη της ήταν ανήμερα της ονομαστικής εορτής του συζύγου της, Δημήτρη, μέσα από το blog της, Dutchess Daily, όπου του έκανε ερωτική εξομολόγηση: “Στη γιορτή του άντρα μου, του άντρα που ερωτεύομαι και παθιάζομαι μαζί του και θαυμάζω κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. «Μα υπάρχει πιο πολύ;», αναρωτιέμαι. Κι όμως, υπάρχει. Ναι, πολύς έρωτας. Βλέπεις, την πρώτη φορά που τον κοίταξα και μου χαμογέλασε, φτερούγισε η καρδιά μου. Κατάλαβα πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Μηδένισα το κοντέρ. Η ζωή μου άρχισε ξανά από την αρχή. Τώρα, κάθε φορά που μου χαμογελάει φτερουγίζουν δύο καρδιές μέσα μου… Η δική μου και του μωρού μας. Ναι, η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Και ανυπομονούμε πολύ γι’ αυτό! Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο άνθρωπο που έχω γνωρίσει. Σε εσένα που μου έχεις χαρίσει το πολυτιμότερο δώρο! Σε λατρεύω”!

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και σιγά σιγά αναπτύχθηκε το ειδύλλιο τους, με τους δύο τους να είναι αχώριστοι! Η πρόταση γάμου έγινε λίγο μετά τα Χριστούγεννα, στις διακοπές τους στις εξωτικές Μαλβίδες, όταν ο Δημήτρης έκανε την μεγάλη ερώτηση στην Δούκισσα και εκείνη, φυσικά, είπε το πολυπόθητο “ναι”. Το αγαπημένο ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του, λίγους μήνες μετά, στο Νησί των Ανέμων, παρουσία της οικογένειάς του και των καλών του φίλων. Μάλιστα, μόλις πριν λίγο καιρό, κατάφερε και έκανε το πολυπόθητο ταξίδι του μέλιτος. Η Δούκισσα και ο Δημήτρης ταξίδεψαν ως το Λονδίνο και την Νέα Υόρκη, ζώντας μοναδικές στιγμές, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους!

Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή, αφού διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της! Η πρώην παρουσιάστρια έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά – την Μαργκώ και τον Σπύρο – με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το τρίτο. Το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ενώ η Μαριέττα όλο αυτό το διάστημα έχει κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας επιλέξει να μην μιλήσει καθόλου για το ευχάριστο γεγονός.

Μάλιστα, η πρώην Σταρ Ελλάς, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, συνεχίζει να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της. Η Μαριέττα έχει πάρει πολύ λίγα κιλά – όπως άλλωστε και στις προηγούμενες δύο εγκυμοσύνες της – και εντυπωσιάζει με την σιλουέτα της, λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της μωρό!

«Όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο του μωρού. Δεν το έχουμε μάθει ακόμα», ήταν το μόνο που είχε δηλώσει για την τρίτη της εγκυμοσύνη, το περασμένο καλοκαίρι!

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται και εκείνη να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους και να χαρίσουν αδερφάκι στην κόρη τους, Μπιάνκα. Η Βίκυ διανύει αισίως τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα για το Shopping Star. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της, το φύλο του μωρού που περιμένει είναι… αγοράκι!

«Ήμουν σε ένα χαμό από υποχρεώσεις και δουλειά, όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη, αλλά και τα δυο μου παιδιά ήρθαν σε τέτοια στιγμή, μάλλον είναι γραφτό. Η αλήθεια είναι ότι πέρσι δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Ήρθε κάπως ξαφνικά. Είχαμε μπει βέβαια στη φάση που σκεφτόμασταν πώς θα ήταν να κάνουμε ακόμη ένα παιδί –τέταρτο στην οικογένεια–, απλώς δεν είχαμε βάλει ένα χρονικό πλαίσιο, δεν το είχαμε σχεδιάσει», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People. Η τελική ημερομηνία τοκετού που έχει δώσει ο γιατρός στην Βίκυ Καγιά είναι 9 Φεβρουαρίου!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός επιθυμούσαν πάρα πολύ να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί! Μπορεί να άργησε να το επιβεβαιώσει, αλλά η παρουσιάστρια του Happy Day στον Alpha διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ζει την απόλυτη ευτυχία. Το ζευγάρι ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς του και να χαρίσει άλλο ένα αδερφάκι στις υπέροχες κόρες του, την Νάγια και την Μαίρη. Μάλιστα, διακαής πόθος της Σταματίνας και του Θέμη είναι η απόκτηση ενός αγοριού! Σε κάθε περίπτωση, όμως, και οι δυο δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο να έρθει στη ζωή τους ένα ακόμη υγιές μωράκι που θα τους γεμίσει χαμόγελα χαράς.

«Κάποια στιγμή, όταν ένιωθα έτοιμη και μου έδινε και το πράσινο φως ο γιατρός μου θα μιλούσα και ξέρετε πολύ καλά ότι σε σας ειδικά μέσα από μισόλογα το είχατε καταλάβει. Τώρα που μπήκα στον τέταρτο μήνα μπορώ να το πω ανοιχτά, δεν το έχω αρνηθεί… Θέλω να το φωνάξω! Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το θέλαμε πάρα πολύ να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και όταν το καλοκαίρι το συζητήσαμε είπαμε γιατί να μην κάνουμε και ένα τρίτο παιδάκι;

Εύχομαι σε εσάς που είστε μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα βλέπετε να μεγαλώνουν γερά κι ευτυχισμένα. Για τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και για κάποιον λόγο δεν έχει συμβεί ακόμα τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τους το φέρει ο Θεός πολύ σύντομα. Πιστέψτε το και θα γίνει κορίτσια. Κι εγώ πέρασα τις δυσκολίες μου αλλά αν το πιστέψετε γίνεται» ήταν τα λόγια της Σταματίνας για την τρίτη της εγκυμοσύνη.

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη ζει μια άκρως ευτυχισμένη περίοδο, καθώς το τελευταίο διάστημα είναι full in love με τον γνωστό επιχειρηματία, Θοδωρή Μαροσούλη και μάλιστα σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους μωρό! Το ζευγάρι, μπορεί να είναι μαζί λιγότερο από έναν χρόνο αλλά είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα στη σχέση του, καθώς όχι μόνο ετοιμάζεται για γάμο αλλά θα γίνουν και για πρώτη φορά γονείς. Η γνωστή παρουσιάστρια, άλλωστε, έχει αποκαλύψει σε αρκετές συνεντεύξεις της πως ο Θοδωρής είναι ο “άντρας της ζωής της”.

Η Ελεονώρα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της δεν επιθυμούν να μάθουν ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένουν! Πάντως, τα σημάδια είναι πλέον εμφανή, αφού η κοιλίτσα της παρουσιάστριας έχει φουσκώσει αρκετά.

“Δεν το ξέρουμε το φύλο και δε νομίζω να το μάθουμε κιόλας. Προσέχω πολύ τη διατροφή μου γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω και πολύ βάρος λόγω της μέσης μου, δεν κάνει. Με προσέχει πολύ ο Θοδωρής, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό, το ότι είναι πολύ περιποιητικός. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό», ήταν τα πρώτα της λόγια για την εγκυμοσύνη της.

Μαρίνα Ασλάνογλου

Μανούλα για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει και η Μαρίνα Ασλάνογλου! Η ταλαντούχα ηθοποιός βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες θα έρθει στον κόσμο το μωρό της. Η Μαρίνα και ο σύζυγός της, Δημοσθένης Πέππας περιμένουν με ανυπομονησία τον καρπό του έρωτά τους, που θα έρθει να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Μάλιστα, η ηθοποιός μπορεί να έχει μπει αισίως στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά συνεχίζει κανονικά τις θεατρικές της υποχρεώσεις, καθώς πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Αύγουστος” του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε πολύ ένα παιδί και όσοι βρίσκονται κοντά τους λένε πως οι δυο τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι και πως δεν βλέπουν την ώρα να σφίξουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους. Η ηθοποιός έμαθε πως είναι έγκυος στις αρχές του καλοκαιριού, όμως φρόντισε να μην αποκαλύψει το γλυκό μυστικό της, όπως άλλωστε κάνουν όλες οι μέλλουσες μανούλες, τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους.

“Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να έρθει το μωρό. Είμαι πολύ προσγειωμένη και προσεκτική”, είχε δηλώσει στις κάμερες πριν δύο μήνες.

Κατερίνα Τσάβαλου

Η Κατερίνα Τσάβαλου βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και ανυπομονεί σαν τρελή να κρατήσει στην αγκαλιά της, το μωρό της! Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Δημήτρης Στεργίου, περιμένουν με τεράστια χαρά να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους. Η Κατερίνα διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το φύλο του μωρού είναι… κοριτσάκι!

Η ηθοποιός και ο Δημήτρης είναι ζευγάρι λίγο παραπάνω από έναν χρόνο και σκοπεύουν να παντρευτούν στο Δημαρχείο λίγο πριν γεννήσει η Κατερίνα. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η ανατρεπτική ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου, αφού επιτέλους βρήκε τον άντρα της ζωής της! Ο σύντροφος της δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζεται στον όμιλο Βασιλειάδη.

Όλγα Λαφαζάνη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και η Όλγα Λαφαζάνη, αφού εκείνη και ο σύζυγός της, Νίκος Οικονόμου, θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά! Η όμορφη παρουσιάστρια του Epsilon διανύει τους τελευταίους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μαζί ένα παιδί, την 6χρονη Μαρία – Αλεξάνδρα, ενώ ο πρώην μπασκετμπολίστας έχει άλλη μία κόρη, την 16χρονη Αριάδνη, από τον προηγούμενο γάμο του με την Άννα Δρούζα. Σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν επιτέλους και τον γιο, αφού η Όλγα περιμένει αγοράκι!

Η αποκάλυψη έγινε φυσικά μέσα από την εκπομπή που συμμετέχει η παρουσιάστρια, Επιτέλους Σαββατοκύριακο, με την Ναταλία Γερμανού να “καρφώνει” την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας: “Η Όλγα μας επέτρεψε να σας πούμε αυτό το Σαββατοκύριακο ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της. Την σταυρώνουμε και την φτύνουμε. Με έναν πόνο… Περιμένει αγοράκι. Θα κάνει τον γιο επιτέλους!”, με την Όλγα να απαντά: “Εγώ θέλω να σας πω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” που σεβαστήκατε. Σ’ αυτή την εγκυμοσύνη είχα την ανάγκη να το κρατήσω λίγο περισσότερο κρυφό σε σχέση με την πρώτη!”

Αθηναΐς Νέγκα

Μετά τον μυστικό γάμο της το καλοκαίρι, η Αθηναΐς Νέγκα έκανε την πιο γλυκιά αποκάλυψη! Η γνωστή δημοσιογράφος είναι έγκυος και μάλιστα διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια το αποκάλυψε μόλις πρόσφατα και μέχρι τότε δεν είχε κανείς ιδέα ότι περιμένει το δεύτερό της παιδί. Η Αθηναΐς παντρεύτηκε το καλοκαίρι τον γοητευτικό σύντροφό της, χωρίς να το μάθει κανείς και ακολούθησε την ίδια τακτική και για την εγκυμοσύνη της.

“Θα ήθελα να πως πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα”, έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία”, αποκάλυψε μέσα από την στήλη της στα Παραπολιτικά.

Κράτα το

Read More

And More