Barbra Streisand: “Είναι ηλίθιος και απατεώνας” – Τα “έχωσε” στο Donald Trump!

Τα “έχωσε” άσχημα η Barbra Streisand στον Donald Trump. Η 76χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στην Guardian έσταξε κυριολεκτικά φαρμάκι για τον πρόεδρο της Αμερικής. Η Barbra κυκλοφόρησε ένα δίσκο που πολλά από τα τραγούδια της ασκούν κριτική στον Donald Trump. “Don’t lie to me” είναι το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε το οποίο αναφέρεται φυσικά σε αυτόν.

“Δεν μπορώ να αντέξω αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας άντρας χωρίς τρόπους, δεν βλέπει τα δικά του λάθη και δεν έχει ταπεινότητα”. “Ξέρει πως να πουλήσει τον εαυτό του, είναι καλός σε αυτό, είναι ένας απατεώνας” δήλωσε εξοργισμένη η γνωστή τραγουδίστρια.

“Είναι ένας ηλίθιος και άσχημα ενημερωμένος” τόνισε. Στο album της όμως φρόντισε να μην αναφερθεί συγκεκριμένα στο όνομα του και αποξενώσει τους ακροατές της. “Αυτό που κάνει είναι να αναστρέφει την πραγματικότητα, είναι σαν αυτό το αστείο που λένε ότι μια γυναίκα πιάνει τον άντρα της στο κρεβάτι με μία άλλη και αυτός της απαντά κάνεις λάθος, ποιον θα πιστέψεις εμένα η τα μάτια σου; ”

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε αυτά που είχε πει ο Donald Trump για την κλιματική αλλαγή. ¨Είναι τόσο ηλίθιο να ισχυρίζεται ότι δεν έχουμε κλιματική αλλαγή για να απελευθερώσει και άλλους άνθρακες στην ατμόσφαιρα, η λέξη ψεύτης είναι το λιγότερο που μπορώ να πω γι’ αυτόν”

 

Read More

And More