Η Beyonce και ο Jay-Z ξαναπαντρεύτηκαν!

Η Beyonce και ο Jay – Z ξεκίνησαν και επίσημα την πολυαναμενόμενη κοινή περιοδεία τους… με πολλές εκπλήξεις! Η πρεμιέρα της «On The Run II Tour» έγινε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Cardiff της Μεγάλης Βρετανίας, με μία φαντασμαγορική συναυλία, όπως άλλωστε αρμόζει σε δύο από τους μεγαλύτερους stars του πλανήτη. Το διάσημο ζευγάρι είχε εγκαταστήσει στο «Principality Stadium» μία από τις μεγαλύτερες σκηνές που έχουν κατασκευαστεί για συναυλία, ενώ πάνω είχε στηθεί μία γιγαντοοθόνη.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της συναυλίας έπαιζαν διάφορα βίντεο, με ένα από αυτά να δείχνει… την ανανέωση των όρκων της Beyonce και του Jay – Z! Μάλιστα, στο συγκεκριμένο βίντεο εκτός από στιγμιότυπα από τον “δεύτερο” γάμο τους – ο οποίος έγινε με αφορμή την επέτειό τους για τα 10 χρόνια έγγαμου βίου – έδειξαν και φωτογραφίες με τα δίδυμα μωρά τους, τα οποία ήρθαν στον κόσμο πριν περίπου 11 μήνες, την Rumi και τον Sir.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η τελετή ανανέωσης των όρκων του διάσημου ζευγαριού έγινε στο σπίτι της οικογένειας, ενώ στο πλευρό τους ήταν η 6χρονη κόρη τους Bly Ivy και τα δίδυμα.

Δες όλα τα στιγμιότυπα από τη χθεσινή καρδιά:

 

Read More

And More