Beyonce: Την απάτησε τελικά ο Jay Z με την Rihanna;

“We were on a break” (ήμασταν σε διάλειμμα) φαίνεται πως είχε πει ο Jay Z στην Beyonce τρία χρόνια πριν το γάμο τους και δεν ήθελε και πολύ να τα μπλέξει με την Rihanna. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει στη βιογραφία (μη εξουσιοδοτημένη) για το ζευγάρι που έγραψε ο κοσμικογράφος J. Randy Taraborrelli.
Η βιογραφία -που καίει το ζευγάρι- πηγαίνει πίσω στο 2005, τρία χρόνια πριν παντρευτούν, αναφέροντας ότι η “Queen B” και ο ράπερ είχαν συνεχώς καυγάδες με αποτέλεσμα να χωρίσουν κρυφά για ένα διάστημα.

“Ο Jay Z ένιωθε πως το μόνο που ένοιαζε την Beyonce ήταν η δουλειά της. Αυτό τον είχε κουράσει. Επίσης εκείνη είχε μια τάση να γίνεται κακόκεφη και επιθετική όταν βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση στη δουλειά, κάτι που άρχισε να δημιουργεί ένα τοίχο ανάμεσα τους. Την περίοδο εκείνη οι δυο τους χώρισαν για ένα διάστημα, καθώς εκείνη του είπε πως χρειαζόταν ένα διάλειμμα”
Και σε αυτό ακριβώς το “διάλειμμα”, φημολογείται πως ο ράπερ ήρθε πολύ “κοντά” με την τότε προστατευόμενη του και ανερχόμενη τραγουδίστρια Rihanna η οποία ήταν μόλις 17 ετών και είχε υπογράψει με την εταιρία του “Def Jam”. Κάποιοι από την άλλη πλευρά, βέβαια, υποστηρίζουν ότι τις φήμες αυτές τις διέρρευσε ο ίδιος ο ράπερ ώστε να εκτοξεύσει την καριέρα της σεξι ερμηνεύτριας από τα Barbados.

H Beyonce πάντως φαίνεται να μην πείστηκε και τόσο, αλλά τελικά μετά από πολλούς καυγάδες τα ξαναβρήκε με τον Jay Z, παντρεύτηκαν και έχουν πια μια όμορφη κορούλα – την Blue Ivy.
Το θέμα της Rihanna, όμως, δεν έκλεισε ποτέ για το ζευγάρι και η σχέσεις της “Queen B” με εκείνη μάλλον δεν θα αποκατασταθούν ποτέ.
Αξίζει να σου θυμίσω πως πριν το γάμο το ζευγάρι είχε καυγαδίσει σε club της Νέας Υόρκης, με πολλούς να λένε πως μεταξύ τους ακούστηκε πολλές φορές το όνομα “Rihanna”, ενώ μην ξεχνάς και το μεγάλο καυγά στο ασανσέρ στο Met Gala του 2014, με την αδελφή της Beyonce, Solange να χτυπά τον γαμπρό της.

Read More

And More